Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > > >

WoodWay Baba étkészlet (öko) - Dzsungel

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
4.890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 98
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. január 22.
Várható szállítási díj: 990 Ft

Természetesen minden finomabb

A környezettudatosságot nem lehet elég korán elkezdeni. A WoodWay természetes alapanyagból készült baba étkészletei lehetőséget adnak arra, hogy már az önálló étkezéssel való ismerkedés is környezetbarát eszközökkel történjen. A bambusz alapanyagnak köszönhetően az étkészlet újrahasznosítható. Bár a gyerkőcöket első körben sokkal inkább a bájos és imádnivaló figurák fogják meggyőzni :) Praktikus, hiszen könnyen tisztítható (akár mosogatógépben is), a lekerekített élek pedig a biztonságos használatról gondoskodnak.

Ismerkedj meg vele közelebbről!


 

Termékinformációk:

A szett tartalma: pohár, müzlis / kis mélytányér, lapos tányér, kanál, villa

Származási hely: Szlovénia

Ismerd meg a WoodWay bambusz étkészleteket!

Miből készül a WoodWay baba étkészlet? A legfontosabb összetevők a bambusz és a kukoricakeményítő. A kukoricakeményítő a kiváló gyártási tulajdonságai miatt kerül bele. Emberi fogyasztásra alkalmas mesterséges színezékkel és gyantával készül magas hőmérsékleten és nyomás alatt. A kukoricaborítás sima felszínt és kellemes tapintást biztosít. A gyantára használati és tartóssági szempontok miatt van szükség, emiatt áll ellen a mosogatógépben való mosásnak is. A WoodWay bambusz étkészlet megfelel a legmodernebb európai előírásoknak.

   

Megfelelő élelmiszerbiztonság szempontjából a bambusz étkészlet? Igen, rendelkezünk az “EU Food Safe Certificate”-el.

   

Az eszközök felülete nem teljesen egyenletes színű. Igaz ez? Igen, a WoodWay bambusz étkészletek természetes alapanyagokból készülnek, amelyek a gyártás során eltérő módon viselkednek. Apróbb pöttyök, fehér pelyhek és kisebb eltérések a színekben előfordulhatnak. Ettől lesznek igazán természetesek a WoodWay termékek.

   

Honnan érkeznek a WoodWay bambusz étkészlet hozzávalói? A bambusz Ázsia őshonos növénye, és nagy területen termesztik Kínában. Mivel a bambuszrost a legfontosabb alapanyagunk, ezért a gyártás Kínában történik.

   

A bambuszt és a kukoricát organikus körülmények között termesztik? A bambusz a leggyorsabban növekvő növény a bolygón, mindössze 3-5 év után készen áll a betakarításra. Ez a gyors növekedés minimális hatással jár a környezetre. A bambusz betakarítása csak a kormány által hivatalosan kiadott engedéllyel történhet. Semmilyen rovarölő szert nem használnak a termesztés során. A kukorica összetevő ugyanolyan körülmények között készül, mint az étkezési kukorica. Habár a rovarölő szerek használata a lehető legalacsonyabb, (még) nem nevezhető organikus termelésnek. Ezzel együtt a kukorica mindössze egy apró része az összetevőknek.

   

Biológiailag lebomló anyagokból áll a WoodWay bambusz étkészlet? A WoodWay bambusz étkészlet alapvetően növényi alapanyagokból áll. Amikor a pohár kapcsolatba kerül a természetben megtalálható enzimekkel, lebomlik. A bambusz és a kukorica gyorsan eltűnik, a mesterséges gyantának egy kicsivel több időre van szüksége. Célunk, hogy természetes alapú gyantát használjunk, hogy felgyorsítsuk a természetes lebomlás folyamatát.

   

Milyen hosszú a lebomlási folyamat? A mindennapi rendeltetésszerű használattól a WoodWay bambusz eszközök nem bomlanak le. Csak akkor kezdődik el a bomlási folyamat, ha különböző emésztő enzimekkel kerülnek kapcsolatba (például a föld alatt). Ez körülbelül 12-24 hónapig tart.

   

Komposztálható a WoodWay bambusz étkészlet? A legtöbb országban az organikus hulladékok közé csak azok kerülhetnek, amik néhány hét alatt lebomlanak. A WoodWay bambusz poharaknak ennél valamivel több időre van szükségük, ezért, például a mogyoróhéjhoz hasonlóan, nem komposztálható.

 

Lehet mikrohullámú sütőben használni? Nem, ne tedd mikrohullámú sütőbe!

Neked ajánljuk: