Oldalunkon mi is cookie-kat használunk, hogy a legérdekesebb tartalmakat mutathassuk Neked. Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Elfogadom
Webáruház Menü
Itt jársz most: > >

CURIOCITY

Szeretnéd, ha minden nap új élményekkel, meglepetésekkel kényeztetnének? Ha az újdonságokat, különlegességeket elsők között, sorbanállás nélkül ismerhetnéd meg?

CURIOCITY

CURIOCITY egyedülálló hely, amihez hasonlót keresve sem találnál.

 

Webáruház,

ahol elsősorban olyan újdonságot, különlegességet válogattunk össze, amelyeket bevásárlóközpontokban, hipermarketekben nem találsz meg. Szemben a legtöbb webáruházzal, nálunk akár egy valódi üzletben, testközelből, részletes leírással, videó és képi illusztrációkkal kísérve ismerheted meg a termékeket. A megrendelt termékeket akár egy-két napon belül házhoz szállítjuk, anélkül, hogy egy lépést is kellene tenned érte.

 

Különleges hűségprogram,

amelynek révén a legújabb, legizgalmasabb termékeket ingyenesen vagy máshol nem elérhető, kedvező feltételekkel ki is próbálhatod, és megtudhatod, mit ajánlanak a hozzád hasonlóan különlegességekre vágyó ismerőseid. 

 

Facebook oldal,

ahol nap, mint nap érdekességeket tudhatsz meg környező világunkról és értesülhetsz CURIOCITY legfrissebb híreiről. CURIOCITY Szerencse Csütörtök játékunk révén pedig minden héten megnyerheted valamelyik újdonságunkat, különlegességünket.

 

Blog,

ahol olyan kérdésekre keressük a választ, amelyek mindig ott motoszkáltak a fejedben, de még te sem tudtál róla.

 

Mi az a CC pont, hogyan gyűjthetem és mire használhatom fel?

 

CC pont oldalunk hűségprogramjának, a CURIOCITY Klub tagjai számára kínált jutalompont rendszer. Regisztrálj oldalunkra, legyél te is CC Klub tag, és élvezd a hűségprogrammal járó előnyöket!

A belépéskor kapott 1.000 CC pontot már az első vásárolásod alkalmával felhasználhatod kedvezményekre (úm. ingyenes kipróbálás, egyedi kedvezmények), de ha gyűjtesz hozzá, ingyenes szállítást vehetsz igénybe, vagy még jelentősebb kedvezményekhez is juthatsz. 

A CC pontokat nem csak saját vásárlásaid után gyűjtheted. Ismerősök meghívásával és termékeink ajánlásával is gyarapíthatod azokat.

És mi van, ha én csak egyszerűen vásárolni szeretnék?

 

Ha nem érdekel közösségi portálunk, sem a CC pontok gyűjtése, de megtetszett valamely termékünk vagy szolgáltatásunk, vásárold meg nyugodtan, akár egy normál webáruházban. Ha később mégis kedvet kapsz közösségi portálunkhoz, bármikor használatba veheted, amikor csak a kedved tartja.

 

 

 

Kíváncsi vagy? Ne tétovázz, próbálj ki minket! Semmibe se kerül!

 

 

 

Megjegyzés: Az oldal használatával és működtetésével kapcsolatban itt leírtak csupán tájékoztató jellegűek. Részletek az Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) találhatóak. Amennyiben a jelen tájékoztató és az ÁSZF rendelkezései egymással ellentétben állnak, úgy az ÁSZF rendelkezéseit kell alkalmazni.