Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

CURIOCITY

CURIOCITY-ben csupa olyan játékot válogattunk össze, amelyek nem csak megunhatatlan játékélményt kínálnak, de egytől-egyig kiváló készségfejlesztők is, legyen szó kreativitásról, ügyességről vagy gondolkodásról. Csupa olyan eredeti meglepetés ötletet, különlegességet válogattunk össze, amelyek tömegtermék boltokban, hipermarketekben nem kaphatóak, ha pedig mégis, nálunk nem tűnik el a polcokról, csak azért, mert szűkebb kör vásárolja, mint az aktuális tévéreklámos slágercikkeket.

CURIOCITY-ben már induláskor olyan nemzetközi szinten is különlegességnek számító játékokat vezettünk be, mint az eredeti svéd Kinetic Sand-re, amit azóta örökmozgó homok, kinetikus homok, vagy homokgyurmaként ismerünk (és sajnos számos silány hamisítványa is napvilágot látott azóta) vagy az ujjon pörgethető műanyag lapocskára, a Flype-ra. Miközben választékunkba beválogattuk a minőségi játékkínálat számunkra legizgalmasabb darabjait, mint amilyenek a Djeco, a ThinkFun játékai vagy a Waboba labdák, évről évre újabb különlegességekkel igyekeztünk megismertetni a magyar gyerekeket és szüleiket.

Így hoztuk el 2015-ben a Crayon Rocks kavicskrétát, mellyel azóta több ezer gyerekkel szerettettük meg a rajzolást és segítettük nekik elsajátítani a helyes ceruzafogást, 2016-ban a Brainy Band társasjátékait, mellyel mindenki számára játékélménnyé varázsoltuk a matematika és angol tanulást, a Modarri ujjal irányítható autómodelleket, 2017-ben a Mad Mattr kockagyárat, mellyel egyedülálló módon új értelmet nyert a gyurmázás és a legózás, építés, 2018-ban a Binabo-t és a Thinking Gifts könyvjelző olvasólámpáit. Közben nem feledkeztünk el a nagyobb gyerekekről és az örök gyerekekről, azaz a játékos kedvű felnőttekről. A Spiral Billard, a dákó nélkül játszható biliárd mai napig a vállalati rendezvények, szülinapi és karácsonyi bulik elmaradhatatlan kelléke, a Vortex és a Stackers pedig a logikai-stratégiai játékok szerelmeseit állítja újabb és újabb kihívások elé.

Egyedi ajándékötletek + játékélmény + készségfejlesztés + 100% biztonság

Bármilyen játékról legyen szó, elsődleges, hogy különleges, máshoz nem hasonlító játékélményt nyújtson. Az, hogy mindeközben milyen készségeket fejleszt már sokkal inkább azért fontos, hogy elmondhassuk neked, miért hasznos éppen ezt a játékot adni adott korban gyermeked kezébe.

Minden játékunk esetében alapkövetelmény, hogy semmilyen káros, allergén anyagot ne tartalmazzanak (pl. csak 100%-ban anti-allergén gyurmát árusítunk), lehetőség szerint ne koszoljanak, ne szennyezzék se a lakást, se a környezetet. Emellett fontos számunkra, hogy játékaink és ajándékaink szépek, tetszetősek legyenek. A gyártói tanúsítványok mellett minden termékünket teszteljük, így csak olyan termék kerül be CURIOCITY választékába, amit mi is szívesen adnánk vagy kapnánk ajándékba.

Különleges választék, különleges kedvezmények

Webáruházunkban minden regisztrált vásárló kedvezményben részesül, élvezheti hűségprogramunk előnyeit. Hírleveleinkben és közösségi oldalainkon keresztül elsőként értesülhetsz újdonságainkról és a legeredetibb játék- és meglepetés ötletekről, olvashatsz hasznos tippeket játékos készségfejlesztéssel kapcsolatban.

Az oldal tetejére