Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

Intézményeknek

Hogyan készíthetjük fel gyermekeinket a jövő kihívásaira úgy, hogy azokra okos és kreatív megoldást találjanak? Hogyan motiválhatjuk a gyerekeket a tanulásra, önálló gondolkodásra, miközben a mesterséges intelligenciával vezérelt virtuális valóság szippantja be őket? Milyen kedvezményeket kínálunk intézményeknek, pedagógusoknak, készségfejlesztéssel foglalkozó szakembereknek?   

Játékélmény és készségfejlesztés: amire gondolni se mernél

Komoly kihívásokkal néz szembe a pedagógia, amikor a felnövekvő generációnak már nincs szüksége térképre, mert a GPS bárhova elnavigálja őket, a fordítóprogramok szempillantás alatt egyre pontosabban fordítanak bármely nyelvről bármely nyelvre és az okos rendszereknek köszönhetően már a lámpa is magától kapcsolódik fel, hogy az aktuális hangulatunknak megfelelő fénnyel világítsa életünk. Ilyen környezetben egyre nehezebb megtalálni a megfelelő motivációt, hogy a gyerekek szívesen rajzoljanak, fessenek, fúrjanak-faragjanak, barkácsoljanak, fejben számoljanak és matematika példákat oldjanak meg, nem beszélve az olvasásról, az idegen nyelvek tanulásáról.

Pedig a finommotorikára, a kézügyességre, a kreativitásra, vagy éppen a logikai és a kombinációs készségek elsajátítására és önálló gondolkodásra nagyobb szükség lesz, mint korábban bármikor.

CURIOCITY játékai egyedülálló módon ragadják meg a gyerekek érdeklődését, vonják be őket a játékba, az alkotásba és segítik a mindenkiben ott rejlő képességek kibontakozását.

Lapozzon bele katalógusunkba, amelyből megtudhatja, hogyan segítik CURIOCITY varázslatos játékai és készségfejlesztő eszközei a felnövekvő generációt!

Ne feledje, CURIOCITY-ben megkülönböztetett figyelmet szentelünk termékeink oktatási, fejlesztési és terápiás célú felhasználására, ezért oktatási intézmények, fejlesztő házak és terápiás központok részére egyedi kedvezményeket biztosítunk.

Szeretné igénybe venni oktatási intézmények, fejlesztőházak,
pedagógusok számára kínált kedvezményeinket?
Pályázat elkészítéséhez van szüksége hasznos fejlesztőjátékokra, vagy tanácsra,
hogy a céljaihoz leginkább illeszkedő játékok,
 oktatási eszközök kerüljenek be az eszköztárába?

Írjon nekünk az info@curiocity.hu címre, vagy
hívjon bennünket a +36 30 297 3880 telefonszámon és elkészítjük önnek intézményi regisztrációját, mellyel jelentős kedvezménnyel tudja termékeinket megvásárolni.

Termékeinket már számos oktatási intézményben, fejlesztő- és terápiás központban használják sikeresen. Rendezvényeink, játékos foglalkozásaink révén mi magunk is jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk a különböző életkorú ill. nevelési igényű gyermekek tekintetében. Éppen ezért személyes tanácsadás keretében segítünk a termékek megismerésében és kiválasztásában. Igény esetén, akár játékos foglalkozás keretében is, személyesen bemutatjuk azokat, és játékötleteink folyamatosan bővülő tárházával segítjük a mind szélesebb körű felhasználásukat.

Bízunk benne, hogy termékeink elnyerik tetszését és hamarosan Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük, és sok-sok gyereknek szerezhetünk boldog órákat játékainkkal!

Az oldal tetejére