Oldalunkon mi is cookie-kat használunk, hogy a legérdekesebb tartalmakat mutathassuk Neked. Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Elfogadom
Webáruház Menü
Itt jársz most: > >

Intézményeknek

Versenyre kelhet-e bármi a játékkonzolok, tabletek és okostelefonok rabul ejtő világával? A CURIOCITY által forgalmazott Relevant Play (korábban WabaFun), Crayon Rocks és Brainy Band termékek a virtuális valóságon innen is új, megunhatatlan élményekkel ajándékozzák meg a gyermekeket, miközben kiváló készségfejlesztők, sőt, terápiás célokra is remekül alkalmazhatóak.

Játékélmény és készségfejlesztés: amire gondolni se mernél

CURIOCITY-ben megkülönböztetett figyelmet szentelünk termékeink oktatási, fejlesztési és terápiás célú felhasználására, ezért oktatási intézmények, fejlesztő házak és terápiás központok számára minden esetben, a felhasználási célok ismeretében, egyedi ajánlatot adunk.

Termékeinket már számos oktatási intézményben (óvoda, iskola), fejlesztő- és terápiás központban használják. Rendezvényeink, játékos foglalkozásaink révén mi magunk is jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk a különböző életkorú ill. nevelési igényű gyermekek tekintetében. Éppen ezért személyes tanácsadás keretében segítünk a termékek megismerésében és kiválasztásában. Igény esetén, akár játékos foglalkozás keretében is, személyesen bemutatjuk azokat, és játékötleteink folyamatosan bővülő tárházával segítjük a mind szélesebb körű felhasználásukat.

Megunhatatlan játékélmény, amikor nem lehet kimozdulni

Legyen akár rossz idő, tomboljon kint a kánikula, vagy bármely más okból ne lehessen kimozdulni, komoly fejtörést okoz, mivel lehet hasznosan és élménygazdagon lekötni a gyermekek fölös energiáit.

A Kinetic Sand™ örökmozgó homok remek megoldás. A homokozás élményét a csoportszobában, foglalkoztatóban vagy tanteremben sem kell nélkülözni. Olyan, mintha nedves lenne, mégsem az. Simogatón átfolyik az ujjak között, de összenyomva bármilyen formát tökéletesen felvesz. Lehet belőle építeni, vagy órákon át túrhatják a gyerekek, mégsem koszolják össze vele magukat. Ráadásul sosem szárad ki!

 

A Kinetic Sand a gondtalan szabadjátékon túl kíválóan használható készségfejlesztő, sőt terápiás célokra is. 

"A homokkal való bánás egy új fejezete, 
az ujjak közül finoman kipergő por helyett egy simulós, formálható, 
de mintegy önálló akarattal bíró, a mozgásainkat továbbgondoló matéria."

Dr. Szvatkó Anna gyermekpszichológus

Olvassa el, mit mond róla Dr. Szvatkó Anna gyermekpszichológus, miért olyan megragadó MINDEN gyermek számára a "mozgó homok" és milyen új lehetőségeket nyit a terápiás célú felhasználása!

Gyurma, ami nem ragad, nem maszatol és sosem szárad ki!

Másik formázó anyagunk a varázslatos Bubber Pillegyurma, mellyel új fejezet nyílik a gyurmázásban. Az utánozhatatlan tapintású Bubber Pillegyurmát nem kell „előmelegíteni”, „előgyúrni”, mert mindig azonnal formázható. A legkisebbek is könnyen sikerélményt érhetnek el vele, miközben nem koszol, nem maszatol.

Hatféle színben is elérhető, melyek egymáshoz tapasztva sem színezik el egymást, összegyúrva pedig vízfesték módjára, a színkeverés elve alapján tetszőleges, homogén színek keverhetők ki belőle.

A Bubber Pillegyurma a világ legkönnyebb gyurmája, mely nem tartalmaz nedvességet, állagát különleges (szilárd) kötőanyagának köszönheti. Éppen ezért mindig megőrzi állagát és sosem szárad ki, bármennyiszer játszhatnak vele a gyermekek. Tapintása a hagyományos gyurmával ellentétben bársonyos, selymes és meleg, így órákon át élmény vele a játék. Tökéletesen felveszi a különféle formák alakját, mintázható, vágható, remek lehetőséget kínál a gyermeki kreativitás kibontakoztatásához.

A különleges tapintású formázó anyagokhoz különleges formázó eszközöket is kínálunk. A Castle Molds Várépítő szett, az előbbi videóban látható Smart Shape Kreatív formavágó készlet (a hozzá kapcsolódó fejlesztő füzetekkel) vagy éppen a Brick Maker Téglaformázó segítségével a gyerekek kedvükre építhetik meg saját világukat, az egyszerűbbtől egészen a makettezés szintjéig.

 

Építőjáték, amellyel szárnyalhat a képzelet!

A WabaFun másik izgalmas termékcsaládja a Superstructs™ építőjáték, mely a modern technológia előnyeit kihasználva adja vissza a boldog békeidők játékainak világát, a szabad játék élményét, amellyel minden gyerek számára megunhatatlan a játék.

SuperStructs építőjátékA többszörösen díjnyertes Superstructs™ építőjátékkal különféle méretű csövek és csatlakozók segítségével építhetjük meg a különféle tárgyak vázszerkezetét, az EVA habszivaccsal pedig pont annyira fedhetjük le, amennyire feltétlenül szükséges. Az építőelemek kellően nagy méretűek és kellemes tapintásúak ahhoz, hogy kisebb gyerekek is szívesen építsenek vele egyszerűbb dolgokat, az összeillesztett elemek viszont kellően masszívan tartanak ahhoz, hogy a nagyobbak összetettebb tárgyakat építsenek belőle.

A LEGO-val ás sok más építőjátékkal szemben a Superstructs™ sokkal nagyobb teret ad a gyermeki fantázia kibontakoztatásának. A más építőjátékoknál megszokott egy-két építési útmutató és a valóságot tökéletesen leképező végeredmény helyett absztrakt és leegyszerűsített formavilágával segíti hozzá a gyermeket, hogy a környező világban felfedezzék az alapvető alkotóformákat és struktúrákat, hogy később erre a tudásra (és stabil vázszerkezetre:) építkezve alkothassanak egyre összetettebb dolgokat.

A Superstructs™ négyféle kiszerelésben is elérhető: a kifejezetten lányoknak készült, 110 elemes, bűbájos Suprstructs™ Pinklets mellett a 96 darabos Starter Set, a 126 darabos Big Builder és a 230 darabos SuperSet. Valamennyi termék visszazárható, masszív kartondobozban  kapható, így a termékek tárolása sem okoz gondot a vásárlónak.

Legyen mindenkinek élmény a matematika!

 

A matematika utálata és az azt kiváltó matematkai szorongás elkerülhető. Sőt, minden gyerekkel meg lehet szerettetni a matematikát, ha megfelelő oldalról közelítjük. Az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko által kitalált Brainy Band kártyajátékok minden gyermek számára élménnyé teszik a tanulást és a különböző készségek rutinszerű elsajátítását, kötelező és értelmetlennek tűnő feladatok sorozata helyett.

A Brainy Band játékok olyan újszerű megközelítést kínálnak a matematikai ismeretek elsajátítása terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. A számok világában otthonosan mozgó gyerekek pedig csúcsra járathatják matematikai tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.  Eredeti és izgalmas játékötletek minden korosztálynak a matematikai alapműveletektől, a szorzótáblán keresztül egészen a geometriai ismeretekig. Kattintson a képre, nézze meg folyamatosan bővülő Brainy Band választékunkat!

 

Legyen mindenkinek élmény a rajzolás!

Egyre több gyereknek okoz gondot a helyes ceruzafogás, sokuk pedig elveszíti természetes érdeklődését a rajzolás és a hagyományos rajzeszközök (úm. zsírkréta, ceruza) iránt.

A szójaviaszból készült, színét természetes ásványi anyagokból nyerő Crayon Rocks Kavicskréta olyan megoldást kínál, amely nem csak megtanítja a helyes ceruzafogást, hanem minden gyereknek garantált szórakozást nyújt.

A kavics formájú zsírkréta tökéletesen simul a gyermek ujjaihoz, nem maszatol és nem hagy nyomot az ujjakon, csak a papíron. A kisebb gyerekek ezáltal anélkül sajátíthatják el a helyes ceruzafogást, hogy az számukra nyűg, teher lenne. A nagyobb gyerekek számára pedig a Crayon Rocks színgazdagsága és vele való satírozás lehetőségei nyújtanak örömet és új lehetőségeket a kreativitás kibontakoztatásához.

A Crayon Rocks Kavicskréta 8, 16 és intézményi 64 db-os kiszerelésben egyaránt kapható. A Crayon Rocks Rubeez művészdobozzal és a benne található absztrakt satírozó sablonokkal pedig a rajzolás élményét lehet tovább fokozni.

Szeretné kipróbálni termékeinket, akár egy játékos foglalkozás keretében?
budapesten ingyen tartunk játékos bemutató foglalkozásokat óvodákban, iskolákban és fejlesztő központokban egyaránt!

Milyen kedvezményeket kínálunk intézmények számára?

Intézmények számára mindig az igényekhez igazodó egyedi ajánlatot adunk, előzetes személyes vagy telefonos egyeztetés alapján.

felkeltettük érdeklődését? keressen minket már ma
a mailbox@curiocity.hu címre küldött email üzenetben!