Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > >

Intézményeknek

Hogyan készíthetjük fel gyermekeinket a jövő kihívásaira úgy, hogy azokra okos és kreatív megoldást találjanak? Hogyan motiválhatjuk a gyerekeket a tanulásra, önálló gondolkodásra, miközben a mesterséges intelligenciával vezérelt virtuális valóság szippantja be őket?

Játékélmény és készségfejlesztés: amire gondolni se mernél

Komoly kihívásokkal néz szembe a pedagógia, amikor a felnövekvő generációnak már nincs szüksége térképre, mert a GPS bárhova elnavigálja őket, a fordítóprogramok szempillantás alatt egyre pontosabban fordítanak bármely nyelvről bármely nyelvre és az okos rendszereknek köszönhetően már a lámpa is magától kapcsolódik fel, hogy az aktuális hangulatunknak megfelelő fénnyel világítsa életünk. Ilyen környezetben egyre nehezebb megtalálni a megfelelő motivációt, hogy a gyerekek szívesen rajzoljanak, fessenek, fúrjanak-faragjanak, barkácsoljanak, fejben számoljanak és matematika példákat oldjanak meg, nem beszélve az olvasásról, az idegen nyelvek tanulásáról.

Pedig a finommotorikára, a kézügyességre, a kreativitásra, vagy éppen a logikai és a kombinációs készségek elsajátítására és önálló gondolkodásra nagyobb szükségük lesz, mint korábban bármikor az emberiségnek.

CURIOCITY játékai egyedülálló módon ragadják meg a gyerekek érdeklődését, vonják be őket a játékba, az alkotásba és segítik a mindenkiben ott rejlő képességek kibontakozását.

Lapozzon bele katalógusunkba, amelyből megtudhatja, hogyan segítik CURIOCITY varázslatos játékai és készségfejlesztő eszközei a felnövekvő generációt!

Ne feledje, CURIOCITY-ben megkülönböztetett figyelmet szentelünk termékeink oktatási, fejlesztési és terápiás célú felhasználására, ezért oktatási intézmények, fejlesztő házak és terápiás központok részére egyedi kedvezményeket biztosítunk.

Szeretné igénybe venni oktatási intézmények számára kínált kedvezményeinket? Írjon nekünk az info@curiocity.hu címre, vagy hívjon bennünket a +36 30 297 3880 telefonszámon.

Termékeinket már számos oktatási intézményben, fejlesztő- és terápiás központban használják sikeresen. Rendezvényeink, játékos foglalkozásaink révén mi magunk is jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk a különböző életkorú ill. nevelési igényű gyermekek tekintetében. Éppen ezért személyes tanácsadás keretében segítünk a termékek megismerésében és kiválasztásában. Igény esetén, akár játékos foglalkozás keretében is, személyesen bemutatjuk azokat, és játékötleteink folyamatosan bővülő tárházával segítjük a mind szélesebb körű felhasználásukat.

Bízunk benne, hogy termékeink elnyerik tetszését és hamarosan Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük, és sok-sok gyereknek szerezhetünk boldog órákat játékainkkal!