Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > >

Intézményeknek

Hogyan készíthetjük fel gyermekeinket a jövő kihívásaira úgy, hogy azokra okos és kreatív megoldást találjanak? Hogyan motiválhatjuk a gyerekeket a tanulásra, önálló gondolkodásra, miközben a mesterséges intelligenciával vezérelt virtuális valóság szippantja be őket?

Játékélmény és készségfejlesztés: amire gondolni se mernél

Komoly kihívásokkal néz szembe a pedagógia, amikor a felnövekvő generációnak már nincs szüksége térképre, mert a GPS bárhova elnavigálja őket, a fordítóprogramok szempillantás alatt egyre pontosabban fordítanak bármely nyelvről bármely nyelvre és az okosrendszereknek köszönhetően már a lámpa is magától kapcsolódik fel, hogy az aktuális hangulatunknak megfelelő fénnyel világítsa életünk. Ilyen környezetben egyre nehezebb megtalálni a megfelelő motivációt, hogy a gyerekek szívesen rajzoljanak, fessenek, fúrjanak-faragjanak, barkácsoljanak, fejben számoljanak és matematika példákat oldjanak meg, nem beszélve az olvasásról, az idegen nyelvek tanulásáról.

Pedig a finommotorikára, a kézügyességre, a kreativitásra, vagy éppen a logikai és a kombinációs készségek elsajátítására és önálló gondolkodásra nagyobb szükségük lesz, mint korábban bármikor az emberiségnek.

CURIOCITY játékai egyedülálló módon ragadják meg a gyerekek érdeklődését, vonják be őket a játékba, az alkotásba és segítik a mindenkiben ott rejlő képességek kibontakozását.

Lapozzon bele katalógusunkba, amelyből megtudhatja, hogyan segítik CURIOCITY varázslatos játékai és készségfejlesztő eszközei a felnövekvő generációt!

Ne feledje, CURIOCITY-ben megkülönböztetett figyelmet szentelünk termékeink oktatási, fejlesztési és terápiás célú felhasználására, ezért oktatási intézmények, fejlesztő házak és terápiás központok részére egyedi kedvezményeket biztosítunk.

Termékeinket már számos oktatási intézményben, fejlesztő- és terápiás központban használják sikeresen. Rendezvényeink, játékos foglalkozásaink révén mi magunk is jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk a különböző életkorú ill. nevelési igényű gyermekek tekintetében. Éppen ezért személyes tanácsadás keretében segítünk a termékek megismerésében és kiválasztásában. Igény esetén, akár játékos foglalkozás keretében is, személyesen bemutatjuk azokat, és játékötleteink folyamatosan bővülő tárházával segítjük a mind szélesebb körű felhasználásukat.

Bízunk benne, hogy termékeink elnyerik tetszését és hamarosan Önt is vásárlóink között üdvözölhetjük, és sok-sok gyereknek szerezhetünk boldog órákat játékainkkal!