Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Nagykereskedelem

Vevőcsalogató különlegességeket szeretne? Amelyektől garantáltan eláll az Önhöz látogatók lélegzete? Dobja fel termékválasztékát, legyen viszonteladó partnerünk és forgalmazza Ön is újdonságainkat, különlegességeinket! Nagykereskedelmi partnerkedvezményeinkről kérje tájékoztatónkat! 

Soha nem látott mennyiségű játék lepi el a ma felnővő generációt, az okoskütyükön és játékkonzolokon futó virtuális világtól kezdve a tévéreklámokban látható őrületeken és a reneszánszukat élő társasjátékokon át egészen a fejlesztő játékokig.

Mégis gyakran halljuk a gyerekektől, hogy unatkoznak, nem tudnak mivel játszani, a pedagógusok panaszkodnak, hogy nem jól fogják kézbe a ceruzát, a korábbi generációkhoz képest lényegesen fejletlenebb a finommotorikájuk, később pedig az önálló problémamegoldás kudarcaival szembesülnek. A felnőttek is inkább a tévét bámulják, vagy okostelefonjukat nyomkodják ahelyett, hogy több időt töltenének egymás társaságában.

CURIOCITY-ben azt a célt tűztük ki, hogy a virtuális valóság helyett minél több olyan izgalmas, kézzel fogható játékötletet gyűjtsünk össze, amelyekkel kisebbek, nagyobbak és játékos kedvű felnőttek egyaránt szívesen töltik szabadidejüket, emellett kiválóan fejlesztik kreativitásukat, ügyességüket, gondolkodásukat és probléma megoldó készségüket. Ha pedig ajándéknak valót keresnek, mindig tudjunk ajánlani valami igazán eredeti, ámde hasznos meglepetést.

Milyen márkákat kínálunk viszonteladói forgalmazásra?

CURIOCITY kizárólagos magyarországi forgalmazója a következő márkáknak: Brainy Band (társasjátékok matek és angol tanuláshoz), Bubble Lab (óriás buborékfújó) Crayon Rocks kavicskréta, Relevant Play (Kinetic Sand, az eredeti homokgyurma, Mad Mattr legós gyurma, Toki Dough soha ki nem száradó gyurma), Natural Earth Paint öko vízfestékek és arcfestékek, Oribel Vertiplay falijátékok matatófalhoz, Spiral Billard ügyességi társasjáték, Tactrics (Vortex, Stackers társasjátékok) TicToys (Binabo, MyFibo, My Roodi ügyességi játékok), Thinking Gifts (Flexilight könyvjelző olvasólámpa, Flexistand mobiltartó).

Ki lehet viszonteladó partnerünk? Ki részesülhet partnerkedvezményben?

Termékeink számos célra használhatók, éppen ezért viszonteladó partnerünk lehet, ha Ön játékkereskedést, ajándékboltot, papír-írószer kereskedést, könyvesboltot üzemeltet, de játszóházak és különböző fejlesztőközpontok üzemeltetői is éppúgy lehetnek partnereink. Amennyiben részletesen szeretné megismerni nagykereskedelmi választékunkat, a nagykereskedelmi partnerkedvezményeket és viszonteladói együttműködési lehetőségeket,

Ne tétovázzon, keressen minket már ma
a mailbox@curiocity.hu címre küldött email üzenetben VAGY a 06-30-297-3880 TELEFONSZÁMON!