Oldalunkon mi is cookie-kat használunk, hogy a legérdekesebb tartalmakat mutathassuk Neked. Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Elfogadom
Webáruház Menü
Itt jársz most: > >

Nagykereskedelem

Vevőcsalogató különlegességeket szeretne? Amelyektől garantáltan eláll az Önhöz látogatók lélegzete? Dobja fel termékválasztékát, legyen viszonteladó partnerünk és forgalmazza Ön is újdonságainkat, különlegességeinket! Nagykereskedelmi partnerkedvezményeinkről kérje tájékoztatónkat! 

Különlegességek, amire gondolni se mernél, viszonteladóknak

Játékélmény, amire gondolni se mernél

A tévéreklámokban látható tucattermékek helyett CURIOCITY játékai nem csak megunhatatlan játékélményt kínálnak, hanem kiváló készségfejlesztők is. Legyen szó kreativitásról, kézügyességről, helyes ceruzafogásról, mozgáskoordinációról, vagy éppen a logikai, stratégiai, matematika képességről, játékainkkal mindezek oly módon fejleszthetők, hogy a gyerekek tudomást sem vesznek a fejlesztésről, csak az önfeledt játékélményt tapasztalják meg.

Játékaink ráadásul nem csak a kisebb és nagyobb gyerekeknek nyújtanak örömet, hanem a szülők is szívesen szállnak be a játékba, alkotásba. CURIOCITY termékei nem az "egyszer játszik vele a gyerek és utána csak ott porosodik a polcon" típusú játékok, több ezer szülő tapasztalta már meg, hogy játékainkkal folyamatosan játszanak a gyerekek. Éppen ezért, ha vásárolnak belőle, biztos lehet benne, hogy következő alkalommal ezt viszik ajándékba szülinapra, névnapra.

Egyetlen oldalon nehéz lenne összefoglalni, mi mindent kínálunk nagykereskedésünkben, inkább csak kiemeljük kedvenceinket.

SLÁGERTERMÉKEINKET RENDSZERESEN HIRDETJÜK A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN, NYEREMÉNYJÁTÉKOKKAL ÉS PR MEGJELENÉSEKKEL NÉPSZERŰSÍTJÜK!

Homokozás és gyurmázás kockulás helyett?

A Relevant Play (korábban WabaFun) játékai új értelmet adnak a homokozásnak, a gyurmázásnak. Az eredeti, svéd gyártmányú kinetikus homok, a Kinetic Sand™ örökmozgó homokkal a lakásban is lehet élvezni a homokozás semmihez sem hasonlítható élményét anélkül, hogy összekoszolnánk vele akár a lakást, akár magunkat. Bár sikerén felbuzdulva számos kínai, koreai stb. klóntermék jelent meg az utóbbi időben, az utánozhatatlan tapintást és az ellenállhatatlan játékélményt egyik sem tudja megközelíteni.

Ráadásul a klóntermékekből kínált néhány száz gramm helyett mi egyből 2,5 kg adunk a vásárlónak (sőt létezik 5 kg-os kiszerelés is belőle).

A Relevant Play másik újdonsága, mely még a Kinetic Sand-et is képes felülmúlni, az őrületes Mad Mattr örökmozgó gyurma, mely szintén Svédországban készül, sosem szárad ki, viszont korlátlan magasságokba építhető, formatartó, ezáltal összetettebb alkotások, építmények készíthetők belőle.

A formázó anyagokhoz a kreatív energiák kibontakoztatása érdekében számos formázó eszközt kínálunk, melyekből a legkülönlegesebb az idei év slágere: az Ultimate Brick Maker kockagyár, mellyel szabályos, egymásba illeszthető építőkockák készíthetők és amellyel éppúgy lehet építkezni, mint a legnépszerűbb építőjátékokkal.

Azzal a különbséggel, hogy ha rálépünk a kockákra, nem lesz fájdalmas élményben részhünk:)

TERMÉKEINKHEZ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KÉPEKET ÉS VIDEÓKAT ADUNK, EMELLETT DISPLAY-EKKEL, BEMUTATÓTERMÉKEKKEL ÉS TERMÉKBEMUTATÓ NAPOKKAL SEGÍTJÜK A BOLTI ÉRTÉKESÍTÉST!

Legyen mindenkinek élmény a rajzolás!

Amióta a tabletek és okostelefonok teszik ki a játékidő egyre nagyobb részét, sok gyerek elveszíti érdeklődését a rajzolás és a hagyományos rajzeszközök (úm. zsírkréta, ceruza) iránt, nem beszélve arról, amikor a helytelen ceruzafogásból adódóan nincs is sikerélményük. A szójaviaszból készült, színét természetes ásványi anyagokból nyerő Crayon Rocks Kavicskréta olyan megoldást kínál, amely minden gyereknek garantált szórakozást nyújt.

A kavics formájú zsírkréta tökéletesen simul a gyermek ujjaihoz, nem maszatol és nem hagy nyomot az ujjakon, csak a papíron. A kisebb gyerekek ezáltal anélkül sajátíthatják el a helyes ceruzafogást, hogy az számukra nyűg, teher lenne. A nagyobb gyerekek számára pedig a Crayon Rocks színgazdagsága és vele való satírozás lehetőségei nyújtanak örömet és új lehetőségeket a kreativitás kibontakoztatásához.

A Crayon Rocks Kavicskréta 8, 16, 32 és intézményi 64 db-os kiszerelésben egyaránt kapható, ízléses csomagolásban, így akár vásárfiának, akár szülinapi, névnapi ajándéknak is kiváló. 

Legyen mindenkinek élmény a matematika!

 A matematika egyike a legmegosztóbb tantárgyaknak világszerte. Pedig, ha megfelelő oldalról közelítjük, minden gyerekkel meg lehet szerettetni. Az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko által kitalált Brainy Band kártyajátékok minden gyermek számára élménnyé teszik a tanulást és a különböző készségek rutinszerű elsajátítását, kötelező és értelmetlennek tűnő feladatok sorozata helyett.

A Brainy Band játékok olyan újszerű megközelítést kínálnak a matematikai ismeretek elsajátítása terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. A számok világában otthonosan mozgó gyerekek pedig csúcsra járathatják matematikai tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.  Eredeti és izgalmas játékötletek minden korosztálynak a matematikai alapműveletektől, a szorzótáblán keresztül egészen a geometriai ismeretekig. Kattintson a képre, ismerje meg folyamatosan bővülő Brainy Band választékunkat!

Valamennyi TÁRSASjátékunkHOZ ILLUSZTRÁLT MAGYAR NYELVŰ, FOGYASZTÓK ÁLTAL TESZTELT JÁTÉKSZABÁLYT KÍNÁLUNK! LEGTÖBB JÁTÉKUNKHOZ MÁR VIDEÓS INSTRUKCIÓT IS KÍNÁLUNK!

Szédítően izgalmas társasjáték, és gyönyörű!

CURIOCITY-ben nem csak a gyerekeknek, de a felnőtteknek is kínálunk különleges játékélményt. A francia Spiral Billard-t (vagy magyarosan Spirál Biliárd) különleges kialakítású táblán játsszák, dákó nélkül.

A gyönyörű, manufakturális módszerekkel, fából készült táblán hat spirál alakú pálya található, melyek a tábla kerületén körbefutó pályáról ágaznak el, akár a vasúti vágányok. A golyókat ugyanabból a kiindulópontból kell elgurítani, így a gurítás erőssége, illetve a centrifugális erő határozza meg, hogy a golyó végül melyik spirálban köt majd ki.

Többféle méretben kapható. A gyerekeknek való 28 cm-es műanyag változattól a Spiral Classik-tól, a családi játékra, baráti összejövetelekre készült 28 cm-es Spiral Home ill. a 40 cm átmérőjű Spiral Loft fa változatokon keresztül egészen a 70 cm-es, rendezvényekre, szállodákba, kávézókba, rekreációs szobákba is kiváló Spiral Luxe változatig kaphatóak. Mind a fa, mind a műanyag változatok ideálisak ajándékozás céljára, a siker garantált.

A Vortex a 2016-os év egyik legeredetibb társasjátéka, amelyet családdal, barátokkal éppúgy lehet játszani, mint játszópartner hiányában akár egyedül is. A minden részében mozgatható táblának, a forgatható tornyoknak és a folyton újrarajzolódó felállásnak köszönhetően minden egyes játék egyedi, megismételhetetlen. Akár a sakktáblán, itt is, szinte végtelen számú kombináció áll elő.
A dobozban található négyféle játékváltozat mellett, mellyel 5-6 éves kortól játszható változatoktól a kifejezetten felnőtteknek ajánlott partijátékokig kínálunk lehetőségeket, saját egyedi játékszabályokkal további izgalmakat csempészhetünk a játékba!

 

Legyen valami pörgés?

A sok kreatív alkotás és társasjáték közepette nem árt megmozgatni tagjainkat. Az ujjon pörgethető pillekönnyű műanyaglapocska, a Flype-pal némi gyakorlás után bárki lélegzetelállító mutatványokra lesz képes, miközben remekül fejleszti a szem-kéz ko-ordinációt, a pszichomotoros készségeket és a kézügyességet. A MyFibo kreatív szobabumeránggal és a MyRoodi kreatív szobafrizbivel minden kockázat nélkül a lakásban is lehet hódolni az ügyességi játékoknak és el lehet sajátítani a megfelelő technikákat. Ráadásul teljesen egyedivé varázsolható, mivel kiszínezhető. 

 

Ki lehet viszonteladó partnerünk? Ki részesülhet partnerkedvezményben?

Termékeink számos célra használhatók, éppen ezért viszonteladó partnerünk lehet, ha Ön játékkereskedést, ajándékboltot, papír-írószer kereskedést, könyvesboltot üzemeltet, de játszóházak és különböző fejlesztőközpontok üzemeltetői is éppúgy lehetnek partnereink. Amennyiben részletesen szeretné megismerni nagykereskedelmi választékunkat, a nagykereskedelmi partnerkedvezményeket és viszonteladói együttműködési lehetőségeket,

Ne tétovázzon, keressen minket már ma
a mailbox@curiocity.hu címre küldött email üzenetben VAGY A 06-1-200-3116 TELEFONSZÁMON!