Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

Újdonság

Nézz körül újdonságaink között, kattints a termékre és ismerd meg közelebbről, nézd meg a hozzá készült videót, olvasd el részletes ajánlónkat.

CURIOCITY-ben csupa olyan fejlesztő játékot, kreatív játékot, társasjátékot és hasznos ajándék ötletet gyűjtöttünk össze, amelyeket láncokban és hipermarketekben nem találsz meg. A Learning Resources fejlesztő játékainak, a Thinking Gifts könyvjelző olvasólámpái illetve olvasáshoz és mobilozáshoz kapcsolódó hasznos ajándékötleteinek, a Crayon Rocks kavicskréta, a Brainy Band, a Vortex társasjátékainak,  vagy a Tictoys ökojátékainak hivatalos magyarországi forgalmazójaként mindegyik terméket a legkedvezőbb áron raktárról, azonnal tudjuk szállítani. Ezek mellett megtalálod nálunk a Djeco, a Buki, a Smart Games, a Thinkfun játékait és még sok-sok izgalmas újdonságot, közelgő szülinapra, vagy az éppen közelgő nagyobb családi ünnepekre, mint a karácsony vagy a húsvét. 

Ingyenesen letölthető foglalkoztatókat keresel? Kattints ide >>> és töltsd le a Learning Resources fejlesztőfüzeteit! 

Rendezés:

Fonéma telefon (1 db)

2.690 Ft
Rendelést követően 2-3 hét

Yunka társasjáték Pagony

6.990 Ft
Átmenetileg nem rendelhető

-       Mindenekelőtt engedd, hogy a gyerkőc megismerkedjen a csipesszel. Mindenképpen mutasd meg a helyes csipeszfogást (mindegyik csipeszes játékunknál találsz fotókat hozzá) és ügyelj rá, hogy helyesen tartsa az ujjait. Gyakoroljátok, hogyan lehet összezárni és kinyitni a csipeszt. Nagyon fontos, hogy tudja, hogyan működik a csipesz és rutinszerűen tudja használni.

-       Elsőként válasszatok valami könnyű tárgyat. Pl. zsenília golyókat (vagy szivacsgolyókat), melyek könnyűek és puhák, ezért kiválóan alkalmasak a kezdeti lépésekhez. Szórj szét a padlón egy maroknyit belőlük. Kérd meg, hogy egyenként (egymás után) gyűjtse a golyókat egy kis tálba. Később meg is számolhatjátok az összeszedett golyókat, mellyel megalapozhattok a későbbi matematika tanulásnak is. , Később adhatsz mindkét kezébe egy-egy csipeszt, hogy mindkét keze ügyesedjen.

asda sfsfd sdff dfg 

Az oldal tetejére