Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > Nyitó oldal >

Híreink

Híreink

2020. 03. 20. 12:55:49 CURIOCITY Blog
Mivel játsszon, ha nem lehet kimozdulni? 5 tipp ovis gyerekeknek

Bezárt az ovi, neked pedig otthonról kell dolgoznod? Összegyűjtöttünk 5 remek ötletet játék szakértőinkkel, amivel nem csak lefoglalhatod gyermeked, de remek készségfejlesztők is.

Otthoni játékötletek ovis gyerekekkel (Learning Resources, Mad Mattr, Kinetic Sand, Brainy Band)

2020. 03. 17. 17:15:14 CURIOCITY Blog
Hogyan éld túl az óvodabezárást? 10 hasznos tipp távmunkában edződött szülőktől

Az óvodák és iskolák kényszerű bezárása új kihívást jelent minden szülő és gyerek számára. Távmunkában tapasztalt szülőként összegyűjtöttem 10 hasznos tippet, hogy ne kergessen őrületbe a kényszerű otthonlét, és hasznosan kösd le gyermeked fölös energiáit.

Hogyan éld túl az óvodabezárást

2020. 03. 20. 12:40:07 CURIOCITY Blog
Hogyan éld túl az iskolabezárást? 10 életmentő ötlet iskolás gyerekekhez

Bepánikoltál, mihez kezdesz iskolás korú gyermekeddel? Távmunkában tapasztalt szülőként összegyűjtöttem 10 hasznos tippet, hogyan rendezhetitek át életeteket és hogyan élvezhetitek ki mindannyian az új helyzet lehetőségeit.

Otthoni tanulás praktikus ötletek

2020. 01. 14. 18:40:24 CURIOCITY
Miért kellene fejleszteni a gyerekeket, ha minket se fejlesztett senki?

Nap mint nap könyvek, cikkek, posztok garmadája jelenik meg és komplett iparágak épülnek a minden szülőben ott munkáló „sikeres és boldog gyereket szeretnék” vágy köré, miközben legtöbbünk, aki ma gyereket nevel, sosem hallotta, hogy őt valaha „fejlesztették” volna. Tényleg ennyire nagy a baj a ma felnövő generációval, vagy ennyire elfelejtettek a szülők gyereket nevelni, vagy mint annyi mindent, ezt is túlaggódjuk?

2019. 12. 08. 20:20:28 CURIOCITY + Fontanus Központ
Hogyan fejlesztik a társasjátékok gyermeked képességeit?

Ha olyan társasjátékot keresel, amelynek nem csak örülni fog gyermeked és bármikor szívesen játszik, hanem olyan képességeit is fejleszti, amelyek hasznos segítséget jelentenek a tanulásban, iskolai előmenetelben, olvasd el a Fontanus Központ csapatával közösen írt cikkünket!

2019. 10. 29. 11:23:08 CURIOCITY
Miért jobb ajándék a programozható robot a távirányítós játékoknál?

Ha programozható robotot szeretnél ajándékba, segítünk, hogy olyat válassz, ami leginkább megfelel gyermeked számára. Olvasd el cikkünket és ismerd meg, milyen lehetőségeket nyitnak meg a programozható robotok gyermeked számára (legyen akár óvodás, akár iskolás, fiú vagy lány) a gondolkodás, a tervezés és a problémamegoldás terén, mindezt játékosan, szórakoztató módon!

Learning Resources programozható robotok, Coding Critters, Botley, Artie300, Robot Egér

2019. 08. 23. 16:33:59 CURIOCITY
Hogyan lehet vidám az iskolakezdés?

Miért nem várja minden gyerek ugyanolyan izgalommal az iskolakezdést? Miért nem örül mindenki, ha újra együtt lehet osztálytársaival? Mit tehetsz szülőként annak érdekében, hogy az iskolakezdést ne rémálmok és rettegés kísérjék?

Ne félj az iskolakezdéstől

2019. 06. 23. 19:23:08 CURIOCITY
Matatófal: játékélmény, készségfejlesztés aggódás és rumli nélkül

Félsz, ha hozzáér, megfogja, becsípi, odacsukja vagy éppen leejti? Utálod, hogy szétszórja, széthordja és eltűnik? Az aggódás és idegeskedés ne legyen gátja gyermeked fejlődésének: legyen nálatok is matatófal!

2019. 05. 24. 09:17:13 CURIOCITY
Légy részese a világrekordnak - LEGO Kidfest 2019

Gyere az ország legnagyobb családi eseményére, vegyél részt a világrekord kísérletben és építs a Mad Mattr örökmozgó gyurmával úgy, mint eddig sosem!  

2019. 05. 03. 17:30:07 CURIOCITY
Mi köze a legózásnak és a gyurmázásnak a tanulmányi eredményekhez?

A tanulmányi eredmények nem (csak) az iskolán múlnak. Az iskolai sikerekben sokkal nagyobb szerepe van annak, mivel játszik gyermeked, mint arra gondolni mernél. Olvasd el cikkünket, hogyan segít a tanulásban a finommotorika, a térlátás, a figyelem, a koncentráció és hogyan fejlesztheted ezeket a legélvezetesebb módon a Mad Mattr legós gyurmával!

Árukereső.hu