Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

3.890 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitvatartás: H-P 14-18

Bemutatótermünk április 8-tól látogatható. Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

Avocado smash! társasjáték

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 78
Várható szállítási díj: 990 Ft

Szereted az avokádót?

És megszámolni? 1 avokádó, 2 avokádó, 3 avokádó ... vagy 15? Számold őket hangosan, és ha a pillanat megérett rá, csapj le még a többiek előtt! Szabadulj meg az avokádóktól ebben a vidám csapkodós gyorsasági játékban!

3.890 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!


 

A játék elején a kártyákat meg kell keverni, majd egyenlően szét kell osztani a játékosok között. A játékosok képpel lefelé fordítva maguk elé rakják a paklijukat, majd egyesével fordítják fel a kártyáikat az asztal közepére, és hangosan számolnak 15-ig (“egy avokádó”, “két avokádó”, stb). Néhány speciális esetben a játékosoknak a már lerakott kártyák paklijára kell csapni. Az a játékos, aki utolsónak csap középre, annak fel kell vennie az addig lerakott kártyákat. Mikor kell középre csapni? - Ha az aktuálisan kimondott szám (a soron következő) és a kártyán látható szám megegyezik, vagy - ha két egymást követő kártyán is ugyanaz a szám szerepel. A fentieken kívül speciális kártyák is előidézhetnek középre csapást, vagy megfordíthatják a kört is. Az a játékos, akinek elsőként sikerül leraknia utolsó kártyáját is, megnyeri a játékot.

 

Termékinformációk:

 

A játék tartalma: 70 avokádó kártya, magyar nyelvű játékszabály.
  Játékosszám: 2+
Játékidő: 5-30 perc
6 éves kortól
Gyártó: Ridley's Games

  

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére