Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

35.690 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Botley 2.0, programozható padlórobot

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. június 19.
Szerezhető CC pontok: 714
Várható szállítási díj: 990 Ft

Legyen saját programozható robotod!

A Learning Resources korszakalkotó játékával, a Botley 2.0 programozható robottal a gyerekek nem csak remekül szórakozhatnak a kütyünyomkodás helyett, hanem megtanulhatják a programozás alapjait. A készlet a második generációs programozható roboton kívül az alábbi kiegészítőket tartalmazza: könnyen használható távirányító (színkódokkal), 2 db levehető robotarc két karral, 40 db kódolókártya (színei megegyeznek a távirányító gombjainak színével). Botley tárgyészlelő (OD) szenzorral rendelkezik, így felismeri az útjába kerülő tárgyakat. A hasán pedig fényérzékelő szenzor található, amellyel képes egy fekete vonalat követni. Nem szükséges programozónak lenned, sőt programnyelvekről sem kell tudnod, mert a magyar nyelvű útmutatóban lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan programozd a Botley 2.0-t a hozzá készült távirányító gombjainak segítségével.

Akár már 5 éves kortól játszhatnak vele a gyerekek, de nagyobb, 8-10 éves gyerekek számára is élvezetes játék és komoly kihívásokat tartogat a hozzá tartozó programozási feladatok révén.

A játék a világpremierrel egy időben érkezett hozzánk! :)

A Botley 2.0 robotból jelenleg a Botley 2.0 készlet elérhető. Kattints ide a Botley készletért! >>>

Szeretnél további kiegészítőket a Botley robothoz? Görgess a lap aljára a linkekért, ahol meg tudod nézni azokat a készleteket, melyeket kifejezetten a Botley-hoz talált ki a gyártó, a Learning Resouces. VAGY egyszerűen írd be az oldal felső részén a keresőbe azt, hogy Botley.

35.690 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Programozható robotot szeretnél és megtanulnád a programozás alapjait, de nem szeretnél egész nap a számítógép vagy az okok kütyük előtt görnyedni? Ismerd meg Botley-t, a programozható padlórobotot, amellyel számítógép és programnyelvek ismerete nélkül is megtanulhatod a programozás alapjait, illetve az ahhoz szükséges gondolkodást.
Botley-t a hozzá tartozó távirányító segítségével programozhatod.
Nézd meg ezt a videót, ismerkedj meg a második generációs Botley-val, utána pedig elmondjuk, mi mindent tudsz vele játszani és mi található a dobozban.
 

Ki és hogyan játszhat a Botley 2.0 programozható padlórobottal?

Botley 2.0 programozható robottal akár 5 éves kortól játszhatnak a gyerekek, de rengeteg összetett feladatra is képes, amely 8-10 éves gyerekek számára is élvezetessé és hasznossá teszik. A készlethez járó útmutatóban lépésről lépésre mutatjuk be, hogyan lehet programozni a robotot az egyszerű feladatoktól az összetettebbekig.

A robot programozása rendkívül egyszerű, nem igényel programozó tudást, sőt számítógép se kell hozzá. A távirányítón lévő gombok segítségével előre-hátra közlekedik ill. jobbra-balra fordul 90 vagy 45 fokban. A különbség a távirányítós játékokhoz képest az, hogy akár 150 különböző lépést programozhatsz bele, amit befejezés után áttölt a robotba, aki végrehajtja azt. Botley, a robot megjegyzi a már betáplált utasításokat, így több lépcsőben programozhatod, kiegészítheted a korábban beírt parancssort újabbakkal, anélkül, hogy az egész programot az elejétől kellene beütögetned.

Botley-val nem csak egyszerű programozói feladatokat tanulhatsz meg és gyakorolhatsz, de olyan, az összetettebb programokhoz tartozó lehetőségeket is kipróbálhatsz vele, mint az ismétlődő ciklusok (loop-ok) vagy az ún. if/then (ha/akkor) feltételeket. 

Botley tárgy észlelő és nyomkövető szenzorral is rendelkezik, melyek rengeteg lehetőséget kínálnak ahhoz, hogy Botley képes legyen a külvilágban tájékozódni, amit programjaidban is kihasználhatsz. Botley-hoz felcsatolható robot karok is tartoznak, melyekkel tárgyakat is képes mozgatni. 

A játék fontos részét képezik a programkártyák, amelyek azt a célt szolgálják, hogy gyermeked előre kigondolja azokat a lépéseket, amiket a robotnak végre kell hajtania, majd miután egymás mellé tette a kártyákat, a kártyák alapján programozhatja be a robotot. Ennek két előnye is van.

  • Az egyik, hogy a gyerkőc sokkal könnyebben tudja a már lefektetett utasítások alapján programozni a robotot (kisebb gyerekeknek nem egyszerű 3-4 lépésből álló műveletsort megjegyezni, de a nagyobbaknak is kihívás 5-10 lépéses utasítássort fejben tartani)
  • A másik, hogy a lerakott kártyák segítségével könnyen ellenőrizheti, hogy a robot helyesen hajtotta-e végre az utasítás sort. Ha esetleg nem, könnyen kiderítheti, vajon a program volt-e eleve hibás (a lerakott kártyák alapján) vagy rosszul lett beprogramozva a kívánt utasítás sor.

Milyen készségeket fejleszt a Botley, a programozható robot?

  • programozáshoz szükséges gondolkodás
  • programázási technikák alapjai (loopok, if/then feltételek)
  • probléma megoldás
  • előrelátás
  • türelem
  • kitartás
  • térlátás, téri orientáció
  • kritikus gondolkodás

Ismerd meg a Learning Resources készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Szeretnél kiegészítőket Botley robothoz?

Kattints ide a kiegészítő készletért, mellyel változatos akadálypályákat tudsz építeni Botley-nak!

Kattints ide az építőipari kiegészítő készletért, mellyel egy építkezésbe csöppenhetsz és Botley ebben is a segígségedre lesz (pl.: darukar bontáshoz golyóval, tolókar úttorlaszok eltakarításához)!

Kattints ide a Botley robot készletért, mely a roboton kívül puzzle szerűen összerakható padlópályát és további akadályok építéséhez használható kiegészítőket tartalmaz!

Termékinformációk

A játék 5 db AAA elemmel működik (ebből 3 a robothoz, 2 pedig a távirányítóhoz szükséges). A doboz az elemet nem tartalmazza. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK) LER-2941. Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére