Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

B.Toys Arty Pops pattintós gyöngy 500 db

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 200
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Mit szólnál valami különlegeshez?

Ami gyönyörű, ami bármelyik öltözékedhez illik, amit minden nap másként variálhatsz, amit minden barátnőd megdicsér és ráadásul egyszerűen, saját magad készítheted el. Ne mondd azt, hogy ilyen nincs is … ! Íme: bemutatjuk neked a Pop Arty pattintós gyöngykészleteket a B.Toys-tól.

Sajnos a pattintós gyöngy kifutott termék. Nézd meg, milyen sok gyöngyünk, gyöngyfűzőnk van még! >>>  

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Nézd meg a gyöngyök sokaságát és sokféleségét! Egyik szebb, mint a másik. A variálhatóságuk pedig végtelen. Készíts magadnak nyakláncot egy hozzá illő karkötővel és gyűrűvel. Holnap szülinapi zsúrra vagy hivatalos? Vagy éppen a barátnőid érkeznek hozzád? Vagy egyszerűen szeretnél színt vinni a hétköznapokba? Készíts az alaklomhoz illő és az öltözékeddel harmonizáló szettet. Használd a speciális gyöngyöket, melyekkel még különlegesebbé teheted ékszered.

Fontos! A B. Toys Pop Arty ékszer készítéshez nincs szükséged tűre és cérnára, egyszerűen pattintsd össze a gyöngyöket és más viselheted is a remekművet. Készülj! Mindenki meg fogja csodálni, meg akarja fogni és ki akarja próbálni .... Az esztétikai előnyökön túl, kiváló minőségű alapanyagokból készül. Egyszerűen jó kézbe venni.

A Pop Arty gyöngyöket annyiszor pattinthatod össze és szét, ahányszor csak szeretnéd anélkül, hogy veszítene az eredeti állapotából.

A B.Toys Pop Arty nem csak szép, de hasznos is.

Az ékszerek elkészítése elősegíti a finommotorika fejlődését, fejleszti a kreativitást, a szépérzéket. A szettek minden egyes darabja nemes célokat is szolgál: A B.Toys elkötelezett támogatója a Free Children alapítványnak, mely több mint 650 iskolát építtetett, ahol 50,000 gyermek taníttatását biztosítják, akiknek így egyedülálló lehetőség adatik a szegénységből való kitöréshez.

Termékinformációk:

4 éves kortól ajánljuk (kiskamaszok, nagy-kamaszok és felnőttek is bátran kölcsönkérhetnek a szettből)

A szett 500 darab gyöngyöt és design elemet tartalmaz, köztük 12 gyűrű- és 6 karkötőalapot, valamint ötletfüzetet inspirációként.

Csomagolás mérete: 14,5x23 cm

Gyártó: B.Toys Canada

Az oldal tetejére