Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

13.690 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Numberblocks® busz - Rainbow Counting Bus

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május 21.
Szerezhető CC pontok: 274
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Válts jegyet a Numberblocks® Rainbow Counting buszra, ami indulásra készen áll, hogy rengeteg Számföldére (Numberland) vigyen téged, ahol rengeteg játékos kaland vár rád. A 2024-es Toy Fair's Hero díjnyertes játék. A buszt a készletben található Numberblocks Seven figura vezeti. Válaszd ki az úti célt, és csatlakozz hozzá egy szórakoztató utazásra, miközben meghallgatod a sorozatban hallható 12 dalt is. A busz minden szegletében találsz egy számokkal kapcsolatos szórakoztató meglepetést - fedezd fel mindegyiket! Nyisd ki a leengedhető hátsó ajtót, hogy megtaláld a rejtett szivárványt, és számold meg a színeket. Ezután számold meg Numberblocks barátaidat az autóbusz oldalán. A buszon marad még hely a Numberblocks barátoknak Egytől Hatig (külön megvásárolhatók), hívd meg őket is! A készlet tartalmazza az elemeket is, így a Numberblocks rajongók azonnal játszhatnak vele.

Ajánlott 3 éves kortól.

13.690 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ez az interaktív Numberblocks Rainbow Counting Bus rengeteg játékos kalandra invitál. A buszban sokféle számokkal kapcsolatos alkatrész, funkció található, amelyek segítenek megerősíteni a matematikai fogalmakat a díjnyertes CBeebies TV-sorozatból, a Numeberblocks-ból. Az autóbusz része a Numberblocks Seven figura, valamint egy matrica lap, hogy a gyerekek személyre szabhassák a Rainbow Counting Bus-t.

A készlet kompatibilis a Numberblocks Friends figura készletekkel (melyek külön-külön megvásárolhatók webáruházunkban). Miért ne hívnád meg a többi Numberblocks figurát egy szórakoztató utazásra - mindannyiuknak van hely! Ha szeretnéd, és van már Numberblock 1-10 készleted, össze is építheted a figurákat és velük is játszhatsz.

A készlet tartalma: Numberblocks Rainbow Counting Bus, Numberblock Seven figura, matrica lap, 2 db AAA elem.

Fedezd fel a többi Numberblocks® játékokot is!

Gyártó: Learning Resources (EK ), Numberblocks® Rainbow Counting Bus (96092). Származási hely: EU, gyártás helye: Kína.

Az oldal tetejére