Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

4.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Numberblocks memóriajáték - Memory Match Game

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 100
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Mennyire emlékszel a Numberblock karakterekre? Tedd próbára magad ezzel a Numberblock memóriajátékkal!

A gyerekek imádni fogják ezt a lebilincselő Numberblocks memória játékot. Keresd meg a párokat és gyűjtsd be a legtöbb lapot! A játékban négyféle párosítás is lehetséges: Numberblock figurák egytől tízig, Numberblobok, Number Fun alapján és a figurákon látható számok alapján. A színes kártyákat kis kezekhez tervezték, rendkívül kemény kartonból készültek és színkódolt szegélyekkel rendelkeznek, hogy a lehető legegyszerűbben válaszdhasd ki a játékmódot. 80 db kártyát tartalmaz. Egyedül és társasjátékként egyaránt játszható.

4.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Fordítsd fel a kártyákat, és segíts Numberblocks barátaidnak megtalálni tökéletes párjukat ezzel a szórakoztató memóriajátékkal.

A készletben négyféle párosításhoz való kártya található, és a játék többféle módon játszható annak érdekében, hogy a gyerekek mindig örömmel játszanak és közben tan nuljanak vele. Tedd próbára tudásod az egytől tízig Numberblockok, a Numberblobok, a Number Fun és a figurákon látható számjelölők alapján, és fejleszd számfelismerési és párosítási készségedet. A kártyák színkódolt kerettel rendelkeznek, hogy könnyen kiválaszthasd a megfelelő kártyákat az adott kjátékváltozathoz.

Kisebb gyermekek esetén kezdjétek csak néhány kártyával, és fokozatosan adj hozzájuk egyre többet, ahogy képességei engedik. Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan tanulnak! Ha befejeztétek a játékot, a kártyákat saját tárolódobozában tárolhatjátok, és bármikor könnyen elővehetitek. Kis helyen elfér, ezért bárhová magatokkal vihetitek és bárhol játszhattok vele.

Egyénileg és társasjátékként egyaránt játszható. A készlet 80 db kemény kartonból készült színes kártyát tartalmaz, amelyek mérete 5 cm x 5 cm. Magyar nyelvű játékszabályt tartalmaz.

3 éves kortól ajánljuk.
Gyártja: a Learning Resources (UK), (Numberblocks Memory Match Game, HM95399-UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína
Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére