Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

14.790 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Numberblocks nyomda készlet - Stampoline Park

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. július 23.
Szerezhető CC pontok: 296
Várható szállítási díj: 990 Ft

Játszd újra a valóságban is a Numberblocksok kalandjait a Stampoline parkban! Ezekkel a újrafelhasználható bélyegzőkkel és a festékpárnáikban lévő kimosható festékkel a gyerekek újrajátszhatják az 1-től 10-ig Numberblocks-ok kalandjait és kreativitásukkal együtt matematikai ismereteik is fejlődik. A készlethez tartozó magyar nyelvű útmutató segítségével rengeteg mókás, szórakoztató vár.

Ajánlott 3 éves kortól.

14.790 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Kik azok a Numberblocks-ok?

A CBeebies népszerű tévésorozatában, a Numberblocks (Számfölde) rajzfilmben szereplő barátságos karakterek, akiknek köszönhetően minden gyermek könnyedén megértheti, hogyan működnek a számok. A nyomdakészlet a sorozat Stampoline epizódjában látható nyomdázós trambulin park alapján készült. Az epizódban Numberblocks Három Stampoline Parkot (nyomdázós ugrálóparkot) nyit, ahol a Numberblocks-ok a festékes trambulinról a falra pattanva különböző alakzatokat mintáznak. Miközben az epizódot nézed, megtanulhatod, hogyan ismerj fel mennyiségeket csupán ránézésre (szaknyelven szubitizáció), anélkül, hogy az ujjaddal vagy bármilyen más módon megszámolnád.

Mi mindent alkothatsz a Numberblocks játéknyomdával?

A készletben található játéknyomdával a Numberblocks 1-10-ig összes karakterét megalkothatod. Vedd elő kedvenc rajzeszközöd (zsírkréta, színes ceruza, filctoll) és egészítsd ki a nyomdával készült mintákat saját rajzaiddal, játssz a számokkal és fejleszd matematikai készségeidet játékosan!

Mit tartalmaz a Numberblocks Stampoline játéknyomda készlet?

  • 12 db festékpárna (visszazárható, mosható tintával)

  • 10 x 2 db Numberblocks karakterek megalkotásához szolgáló nyomda 

  • Nemzetközi nyomtatott útmutató (angol, német, francia, spanyol, holland, olasz nyelven)

  • letölthető magyar nyelvű útmutató

Hogyan játszhatsz a Numberblocks Stampoline Park nyomdakészlettel?

Először is döntsd el, melyik Numberblock karaktert szeretnéd megalkotni. Nézd meg az angol nyelvű útmutató hátoldalán található képről több ötletet is meríthetsz. Ezután vedd elő a hozzá tartozó a két nyomdát (az egyik a testét alkotó kockákhoz, a másik az arcához kell majd) és a vele megegyező színű trambulin festékpárnát. Most nyomdázd a papírra a kiválasztott karakternek megfelelő számú négyzetet. Például, ha Numberblock Négyet választottad, nyomj négy darab négyzetet (közben számold hangosan: 1, 2, 3, 4) a lapra. Ezután ugyanazzal a színnel vagy egy másikkal nyomdázd fölé az arcát. Ne felejts el nyomdázás közben hangot is adni (pl. juhéj!). Nézd meg az angol nyelvű útmutató hátulján az összes nyomdázott figurát.

Miután elkészültek a karakterek lenyomatai, írd föléjük a számukat egy ceruzával vagy zsírkrétával, ahogyan az epizódokban is szerepelnek.

Játssz a számok alakzataival

Fedezd fel, hányféle alakot ölthetnek a különféle Numberblock karakterek. A Stampoline epizódban Numberblock Egy rájön, hogy ő csak egyféle alakzatot ölthet, Kettő kétféle alakzatban jelenhet meg, de Három rámutat, hogy igazából mindkét alakzata ugyanaz, csak el van fordítva. Négy és Öt viszont sokféle alakzatot ölthet. Észreveheted, hogy minél több kockából áll egy Numberblock, annál többféle alakzatot ölthet. Hányféle alakban jelenhet meg Numberblock Hat, Hét, Nyolc, Kilenc vagy Tíz? Ha sokat gyakorlod, hamarosan képes leszel arra, hogy a Numberblockokat anélkül is felismerd, hogy egyenként megszámolnád a kockáikat. Vedd észre a mennyiséget és nem kell megszámolnod!

Gyártó: Learning Resources (Numberblocks Stampoline park, HM-94563-UK), származási hely Egyesült Királyság.

Az oldal tetejére