Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

52.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Csomagpontra szállítás csak 890 Ft 15.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Artie Max Programozható robot (3 színnel rajzol)

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2022. május 20.
Szerezhető CC pontok: 1050
Várható szállítási díj: Ingyenes

Programozás művészi szinten? Itt az új Artie MAX programozható rajzoló robot, a többszörösen díjnyertes Arti 3000 rajzoló robot továbbfejlesztett változata!

Tanuld meg a programozás alapjait, fejleszd tudásod és légy kreatív. Az Artie MAX programozható rajzoló robottal minden előképzettség nélkül, az alapoktól kezdheted elsajátítani a programozás alapjait, miközben a kreativitásod is fejlődik, mivel a robot nem csak egyszerűen közlekedik az utasításaid alapján, hanem rajzolni is tud, ráadásul három színben is. Ha már jártasságot szereztél, egyre összetettebb feladatokat, egyre bonyolultabb alakzatokat programozhatsz vele, sőt megtanulhatod és gyakorolhatod a különféle programnyelvek, mint a Python, a Java Script vagy a C++ használatát. Artie MAX különböző szenzorokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik előre rajzolt vonalak követését, színfelismerést és megakadályozzák, hogy Artie Max leessen az asztalról*.

Ne aggódj, ha te magad nem vagy járatos a programozás terén. A mellékelt útmutatók, tippek és programozási ötletek segítenek, hogy lépésről lépésre sajátítsa el gyermeked a programozás alapjait és te is nyugodtan játszhatsz vele. Görgess lejjebb, olvasd el a részleteket és nézd meg a videót!

8 éves kortól ajánljuk. 

52.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Még, hogy a programozás csak "kockáknak" való? Felejtsd el, amit eddig a programozásról gondoltál, engedd szabadjára fantáziád és ismerkedj meg Artie3000-rel, a rajzoló robottal.

Artie-t nem csak egyszerűen irányítani tudod, hanem alkothatsz is vele. Minél ügyesebb és tapasztaltabb vagy, annál összetettebb alkotásokat készíthetsz vele, miközben elsajátíthatod a programozás alapjait, és próbára teheted programozói tudásod különböző programnyelvekben.

Mielőtt azonban bármit mondanánk Artie-ról, nézd meg az elragadó videót, mi mindenre képes.

Ki és hogyan játszhat Artie Max-szel?

Artie-val 8 éves kortól bárki játszhat és bárki könnyedén elsajátíthatja a programozásához szükséges alapokat, de nagyobb gyerekek és a programozásban már jártasak is rengeteg kihívásra lelnek benne.

Artie Max-ot számítógépről és tabletről egyaránt programozhatod. Saját WiFi hálózaton keresztül kapcsolódik eszközödhöz, és saját felhasználói felületen keresztül vezérelheted, programozhatod.

Programozásának legegyszerűbb módja, ha a készletben található útmutatót követve, Artie saját kezelőfelületén programozod be a 3 alapleckét, mellyel Artie egyszerű alakzatokat rajzol a papírra. Ezeket az alapokat minden előzetes programozói tudás nélkül s könnyedén elsajátíthatod, ahogyan lépésről lépésre tanulhatod és kísérletezheted ki a bonyolultabb problémák megoldását. Ha összetettebb feladatokat szeretnél Artie-ra bízni, sokak számára ismerős grafikus programnyelvhez, a Scratch-hez hasonló SNAP! ill. Blockly felületeken programozhatod, a profik pedig Pythonban vagy JavaScriptben is nekiveselkedhetnek.

A kezelőfelületen lehetőséged van "szabadkézi" rajzra is, amelynek programját JavaScriptben később tanulmányozni és szerkeszteni tudod (pl. nem szabályos alakzatot, hanem valami egyedit szeretnél).

Artie számos kész programmal is rendelkezik, ezeket tanulmányozhatod és felhasználhatod a bennük található ötleteket programjaid megírásához, ahogyan Artie hivatalos honlapján is rengeteg ötletet és útmutatót találsz még.

Hogyan működik Artie Max?

Artie3000 4 db AA elemmel működik, a mozgatásáról két zajmentes kerék gondoskodik. Artie-hoz 4 különböző színű mosható filcet adunk, amelyek közül egyidejűleg eggyel tud rajzolni. Ehhez bele kell csúsztatni Artie-ba a filctollat (a dobozban található igazító alátéttel gondoskodva arról, hogy a filctoll épp a megfelelő magasságban legyen), innentől már a program vezérli, mikor rajzol és mikor közlekedik anélkül, hogy nyomot hagyna a papíron.

Artie bármilyen sima felületen tud közlekedni, programjai és a hozzá való leckék alapvetően A4 méretű lapra íródtak, de nagyobb papírra is rajzolhatsz vele.

Milyen készségeket fejleszt az Artie Max?

  • programozáshoz szükséges gondolkodás
  • kreativitás
  • probléma megoldás
  • előrelátás, tervezés
  • türelem
  • kitartás
  • térlátás, téri orientáció
  • különböző programnyelvek alapjai és a közöttük lévő különbségek
  • kritikus gondolkodás

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készség fejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A robot mérete: 18 cm széles, 17 cm széles. A játék 4 db AA elemmel működik. A doboz az elemet nem tartalmazza. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources / Educational Insights (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére