Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

12.980 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 35.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Sand Paint "Keltsd életre" ajándékdoboz

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 260
Várható szállítási díj: 990 Ft

Mi lehet jobb a varázslatos és ámulatba ejtő örökmozgó homoknál? Ha ki is festheted!

Az örökmozgó homokot nem csak formázhatod, hanem mostantól kedvedre díszítheted, dekorálhatod a SaintPaint homokfestékkel. Kihagyhatatlan ajándék ötlet CURIOCITY-ből egyedülálló csomagajánlatunkban!

12.980 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ha már ismered azörökmozgó homokot (más néven kinetikus homok), bizonyára kacérkodtál már a gondolattal, mi lenne, ha kifesthetnéd alkotásaidat és életre kelthetnéd őket.

A Relevant Play (korábban WabaFun) - akinek a sok-sok egyedülálló kreatív formázó anyagot köszönhetjük -, újabb forradalmi találmánnyal lepi meg az alkotó kedvű gyerekeket és felnőtteket. A Sand Paint homokfesték olyan vízbázisú festék, mely kifejezetten a WabaFun játszóhomokjaihoz készült, mint amilyen az örökmozgó homokhoz, vagy a ShapeIt! szobrászhomok.

Hogyan lehet játszani, alkotni a Sand Paint homokfestékkel?

A Sand Paint homokfestékkel kész homokformákra, kisütött formákra éppúgy festhetsz, mint elsimított homokfelületre, akár egy festő vászonra.

Fogd kezedbe a Sand Paint homokfestő flakont és mintha rajzolnál, fess vele közvetlenül a homokra. Használj festőszivacsot vagy ecsetet, és fess be velük nagyobb felületeket. Az alapszíneket a színkeverés elve alapján keverheted is, hozz létre egyedi, különleges színárnyalatokat, pont olyat, amilyet az alkotásodhoz elképzeltél.

Ha pedig újat szeretnél alkotni, hagyd megszáradni a festéket, a vastagabb részeket hámozd le, a maradékot pedig gyúrd bele nyugodtan a homokba és már jöhet a következő műremek!

FONTOS! Ne gyúrd össze a homokot addig, amíg a festék teljesen meg nem szárad és a vastagabb megszáradt rétegeket el nem távolítottad!

Ki játszhat a Sand Paint homokfestékkel?

A Sand Paint homokfestéket 5 éves kortól ajánljuk, és ajánlott hozzászülői felügyelet, mivel a festék nyomot hagy a ruhán, illetve használati tárgyakon.

A Saind Paint homokfesték kiválóan fejleszti a kreativitást, a szépérzéket, a rajzkészséget, ezért nagyobb gyerekek, sőt alkotó kedvű felnőttek számára is remek időtöltés.

Hasznos tanácsok a Sand Paint homokfestékhez

A Sand Paint homokfesték vízbázisú, káros összetevőt nem tartalmaz. Vigyázz, mert a festék kiszáradás után csak a homokról (illetve bő vízzel a kézről) távolítható el, ruhába és egyéb textíliába (pl. szőnyeg) viszont könnyen beleivódik és elszínezi azt.

A fenti videón is látható Kinetic Sand örökmozgó homok festése közben mindig ügyelj az alábbiakra, ellenkező esetben a homok elszíneződhet (ettől még ugyanúgy használható marad, de az elszíneződött homok nem változtatható vissza,  új árnyalatot kap).

  • első alkalommal ajánljuk, hogy kisebb formán kísérletezz a festékkel
  • mindig tömörítsd össze a homokot, mielőtt festeni kezdenéd
  • ne keverd össze a még nedves festéket a homokkal, mindig hagyd teljesen megszáradni a festéket
  • ha túl sok festék került adott helyre, itasd fel
  • ügyelj rá, hogy az olyan erőteljes, telített színek, mint a kék, zöld vagy a piros nagyobb mennyiségben használva még összekeverve is elszínezik a homokot

Termékinformációk

Az ajándékdoboz tartalma:

  • 2,5 kg örökmozgó homok
  • 1 doboz Sand Paint alapszínek (5 db 40 ml-es festékflakon)
  • 1 csomag Sand Paint festőkészlet (7 db-os készlet)

Gyártó: Terapima A.B. Sweden a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) részére. A Sand Paint™ és a ShapeIt!™ a WabaFun bejegyzett védjegyei. A Kinetic Sand™ örökmozgó homokot a Delta Sweden gyártja és a Spinmaster Inc. bejegyzett védjegye.

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Svédország

Az oldal tetejére