Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

12.980 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Sand Paint "Keltsd életre" ajándékdoboz

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 260
Várható szállítási díj: 790 Ft

Mi lehet jobb a varázslatos és ámulatba ejtő örökmozgó homoknál? Ha ki is festheted!

Az örökmozgó homokot nem csak formázhatod, hanem mostantól kedvedre díszítheted, dekorálhatod a SaintPaint homokfestékkel. Kihagyhatatlan ajándék ötlet CURIOCITY-ből egyedülálló csomagajánlatunkban!

12.980 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Sand Paint homokfesték (festés flakonból)Ha már ismered az örökmozgó homokot (más néven kinetikus homok), bizonyára kacérkodtál már a gondolattal, mi lenne, ha kifesthetnéd alkotásaidat és életre kelthetnéd őket.

A WabaFun - akinek a sok-sok egyedülálló kreatív formázó anyagot köszönhetjük -, újabb forradalmi találmánnyal lepi meg az alkotó kedvű gyerekeket és felnőtteket. A Sand Paint homokfesték olyan vízbázisú festék, mely kifejezetten a WabaFun játszóhomokjaihoz készült, mint amilyen az örökmozgó homokhoz, vagy a ShapeIt! szobrászhomok.

Hogyan lehet játszani, alkotni a Sand Paint homokfestékkel?

Sand Paint homokfesték (festés szivaccsal)A Sand Paint homokfestékkel kész homokformákra, kisütött formákra éppúgy festhetsz, mint elsimított homokfelületre, akár egy festő vászonra.

Fogd kezedbe a Sand Paint homokfestő flakont és mintha rajzolnál, fess vele közvetlenül a homokra. Használj festőszivacsot vagy ecsetet, és fess be velük nagyobb felületeket. Az alapszíneket a színkeverés elve alapján keverheted is, hozz létre egyedi, különleges színárnyalatokat, pont olyat, amilyet az alkotásodhoz elképzeltél.

Ha pedig újat szeretnél alkotni, hagyd megszáradni a festéket, a vastagabb részeket hámozd le, a maradékot pedig gyúrd bele nyugodtan a homokba és már jöhet a következő műremek!

FONTOS! Ne gyúrd össze a homokot addig, amíg a festék teljesen meg nem szárad és a vastagabb megszáradt rétegeket el nem távolítottad!

Ki játszhat a Sand Paint homokfestékkel?

A Sand Paint homokfestéket 5 éves kortól ajánljuk, és ajánlott hozzá szülői felügyelet, mivel a festék nyomot hagy a ruhán, illetve használati tárgyakon.

A Saind Paint homokfesték kiválóan fejleszti a kreativitást, a szépérzéket, a rajzkészséget, ezért nagyobb gyerekek, sőt alkotó kedvű felnőttek számára is remek időtöltés.

Hasznos tanácsok a Sand Paint homokfestékhez

A Sand Paint homokfesték vízbázisú, káros összetevőt nem tartalmaz. Vigyázz, mert a festék kiszáradás után csak a homokról (illetve bő vízzel a kézről) távolítható el, ruhába és egyéb textíliába (pl. szőnyeg) viszont könnyen beleivódik és elszínezi azt.

A fenti videón is látható Kinetic Sand örökmozgó homok festése közben mindig ügyelj az alábbiakra, ellenkező esetben a homok elszíneződhet (ettől még ugyanúgy használható marad, de az elszíneződött homok nem változtatható vissza,  új árnyalatot kap).

  • első alkalommal ajánljuk, hogy kisebb formán kísérletezz a festékkel
  • mindig tömörítsd össze a homokot, mielőtt festeni kezdenéd
  • ne keverd össze a még nedves festéket a homokkal, mindig hagyd teljesen megszáradni a festéket
  • ha túl sok festék került adott helyre, itasd fel
  • ügyelj rá, hogy az olyan erőteljes, telített színek, mint a kék, zöld vagy a piros nagyobb mennyiségben használva még összekeverve is elszínezik a homokot

Termékinformációk

Az ajándékdoboz tartalma:

  • 2,5 kg örökmozgó homok
  • 1 doboz Sand Paint alapszínek (5 db 40 ml-es festékflakon)
  • 1 csomag Sand Paint festőkészlet (7 db-os készlet)

Gyártó: Terapima A.B. Sweden a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) részére. A Sand Paint™ és a ShapeIt!™ a WabaFun bejegyzett védjegyei. A Kinetic Sand™ örökmozgó homokot a Delta Sweden gyártja és a Spinmaster Inc. bejegyzett védjegye.

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Svédország

Ez is érdekes lehet számodra:

Az oldal tetejére