Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

9.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Spike finommotorika fejlesztő süni

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. április 26.
Szerezhető CC pontok: 200
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Szereted a süniket? Most a finommotorikádat is fejlesztheted vele!

A Learning Resources finommotorika fejlesztő sünijét imádni fogja gyermeked, miközben egyedülálló segítséget jelent a korai fejlesztésben. Miközben gyermeked 12 különböző színű "tüskét" dugdossa a süni hátába, egyszerre sajátítja el a színek felismerését és megkülönböztetését, párosítását, miközben megalapoz a számfogalom kialakulásának, a finommotorika fejlesztése mellett.

Tovább bővült a finommotorika sünicsalád. Nézd meg, milyen sokoldalúan fejleszti a gyerekek kézügyességét már a korai években is: Kattints ide és mutatjuk neked a süniket! >>>
A süniken kívül sok-sok finommotorika fejlesztő játékunk van. Kíváncsi vagy? Kattints ide és nézd meg kézügyesség fejlesztő választékunkat! >>>

9.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől olyan ellenállhatatlan készségfejlesztő a finommotorika fejlesztő süni?

A hüvelykujj és a mutatóujj fogási erősségének és az ujjak ügyességének kulcsszerepe lesz később a ceruzafogás elsajátításánál. De ugyanilyen fontos szerepe van más kisebb tárgyak megfogásánál, ollóval való vágásnál, öltözködésnél és az élet megannyi területén. A Spike-kal való játék nem csak gyermeked képzelőerejét fejleszti, hanem azok a készségek is fejlődnek, melyre egész későbbi élete során szüksége lesz majd.

Told be és húzd ki Spike tüskéit, fejleszd a finommotorikus készségeket. A négy különböző színű, lágy tapintású, lekerekített, tollformájú „tüskék” remek lehetőséget kínálnak a taktilis (tapintásos) játékokhoz, segítik a kicsi, finom csontozatú kezek mozgatóizmainak erősítését.

Spike háta levehető és tárolóként használható, amikor nem játszotok vele. Ha végeztetek a játékkal, pakoljátok bele az összes tüskét. Játékhoz pedig keverjétek össze a tüskéket, majd válogassátok össze szín szerint, rakjátok sorba, Spike pedig közben segít a tanulásban.

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A készlet tartalma: 12 színes tüske (gyerekbiztos, nem szúr), süni. A süni mérete 15cm. 18 hónapos kortól ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK) Spike the Fine Motor Hedgehog (Ler8904)

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére