Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > > > >

Stackers társasjáték, 3D dominó

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
7.990 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető CC pontok: 160
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. augusztus 29.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Dominóztál már térben háromszögekkel? Itt az új Stackers társasjáték, amitől nem fogsz tudni elszakadni!  

Találd meg a megfelelő helyet lapjaidnak, építsd minél magasabbra a tornyot, de vigyázz, nehogy leboruljon! Figyeld a háromszögeket: egymás mellé nem kerülhet ugyanaz a minta, egymás fölött viszont csak azonos mintájú háromszögek  lehetnek. Aki elsőként szabadul meg lapjaitól, nyer. Aki leborítja a tornyot veszít. A legeredetibb logikai, taktikai társasjáték mindenkinek, aki szereti edzeni agytekervényeit és kedveli a minimalista játékokat.

Ismerd meg a Stackers 3D dominót, Hans Beeftink, a Vortex szerzőjének legújabb társasjátékát.

A termék a 2019. augusztusában lesz ismét elérhető.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Stackers 3D domino társasjáték, CURIOCITY ajánlásával

 • családi társasjáték és parti játék egyben
 • rendkívül innovatív, izgalmas taktikai és stratégia játék
 • egyszerű játékszabály, kibontás után azonnal élvezhető játék
 • kis helyen elfér, bárhová magatokkal vihetitek, és bárhol játszhattok vele (ahol nem mozog az asztal:)
 • kiváló ajándék karácsonyra, születésnapra, ha valami igazán eredeti meglepetést szeretnél

Kíváncsi vagy hogyan LEHET JÁTSZANI?
Görgess lejjebb!

 

 

Ha már ismered a Vortex-et, beleszerettél a hatszögekbe és háromszögekbe, a Stackers-t egyenesen imádni fogod. A játékot 2-4 fő játszhatja, de ha éppen egyedül vagy, gyakorolhatod, milyen magasra tudod építeni a tornyot. 

A játékban egy hatszög alakú táblára kell elhelyezni az elfelezett hatszög alakú lapokat, melyekből összesen 60 található a dobozban. Mindegyik lapon 3 darab háromszög található, benne fehér háromszög, piros kör vagy kék X mintával. A lapokon ezek a mintázatok 12 féle kombinációban jelennek meg. 

Hogyan kell játszani a Stackers 3D dominót?

A játék elején keverjétek össze a lapokat az asztalon, majd osszátok szét a játékosok között egyenlő arányban (ha ketten játszanak, mindkét játékos 30-30, ha hárman mindhárman 20-20, míg ha négyen, mindenki 15-15 lapot kap). A lapokat minden játékos a saját tartójába helyezi egymás mögé, úgy hogy két lap mintázata látszik, a többi takarásban marad. A játék során mindig csak azokat a lapokat lehet felhasználni, amelyek látszanak, nem lehet a takarásban lévő lapokból választani. A játék célja, hogy elsőként szabadulj meg az összes lapodtól.

A játék során a játékosok egymás után következnek az óramutató járásával megegyező irányban. Sorsolással döntsétek el, ki kezd. 

Az első játékos egy lapot rakhat. A második játékos az első szintre rak egy lapot, majd, ha tud, a következő szintre is tehet egyet. A soron lévő játékos minden körben az alábbi szabályok figyelembe vételével rakhatja le lapjait.

Szabályok adott körben adott játékosra:

 1. Egyazon szintre egy körben csak egy lapot rakhat le.
 2. A soron következő lapot csak magasabb szintre helyezheti (pl. nem lehet az első szint után a harmadikra, majd a másodikra lapot tenni).
 3. Egymás fölé csak azonos mintázatú háromszög kerülhet.
 4. Két egymás melletti háromszög nem lehet azonos mintázatú (nem csak adott szinten belül, hanem a játék során végig - ennek majd akkor lesz jelentősége, ha a lapok már átlóghatnak egymás felett)
 5. A lapok az első két szinten nem lóghatnak túl az alatta lévő lapokon, azaz mindhárom háromszög alatt vele megegyező mintázatú háromszögnek kell lennie (nem feltétlenül egy lapból, az alatt lévő mintázat állhat két vagy három lapból is)
 6. A harmadik szinttől a lapok túllóghatnak az alatta lévőn, de nem lóghatnak túl a tábla peremén. Ez a szabály innentől a második szintre is érvényes!
 7. A nyolcadik szinttől a lapok nem csak az alatta lévő lapokon, hanem a tábla peremén is túllóghatnak. Ez a szabály innentől az alsóbb szintekre is érvényes!
 8. Ha alsóbb szintekre, a már lerakott lapok megbontása nélkül le tud rakni lapot (ehhez két szint között legalább két lapnyi távolság szükséges), beteheti azt.
 9. Ha egy játékos bármely szinten leborítja a tornyot (vagy a lerakott lapja leesik), kiesik a játékból.

Mi történik, ha egy játékos egyetlen lapot sem tud lerakni?

Ha a játékos adott körben egyetlen lapot sem tud lerakni, elveszi a két látható lap egyikét és maga elé rakja és befejezi körét. A következő körben viszont 3 lap közül választhat (ha így se tudna lerakni lapot, akkor több lapot már nem bonthat meg.

Kik játszhatják a Stackers társasjátékot?

A Stackers társasjátékot 2-től 4 személy játszhatja, már 6 éves kortól, de nagyobbaknak és felnőtteknek is komoly kihívásokat tartogat. 

Termékinformációk

 A játék dobozában a következőket találod:

• 1 hatszög alakú tábla
• 1 használati utasítás magyar nyelven
• 60 Stackers lap
• 4 db laptartó

Gyártó: Tactrics B.V. (Hollandia) Importálja és Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Neked ajánljuk: