Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

10.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Stackers társasjáték, 3D dominó

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május 22.
Szerezhető CC pontok: 220
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Dominóztál már térben háromszögekkel? Itt az új Stackers társasjáték, amitől nem fogsz tudni elszakadni!  

Találd meg a megfelelő helyet lapjaidnak, építsd minél magasabbra a tornyot, de vigyázz, nehogy leboruljon! Figyeld a háromszögeket: egymás mellé nem kerülhet ugyanaz a minta, egymás fölött viszont csak azonos mintájú háromszögek  lehetnek. Aki elsőként szabadul meg lapjaitól, nyer. Aki leborítja a tornyot veszít. A legeredetibb logikai, taktikai társasjáték mindenkinek, aki szereti edzeni agytekervényeit és kedveli a minimalista játékokat.

Ismerd meg a Stackers 3D dominót, Hans Beeftink, a Vortex szerzőjének legújabb társasjátékát.

 

10.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ha már ismered a Vortex-et, beleszerettél a hatszögekbe és háromszögekbe, a Stackers-t egyenesen imádni fogod. A játékot 2-4 fő játszhatja, de ha éppen egyedül vagy, gyakorolhatod, milyen magasra tudod építeni a tornyot. 

A játékban egy hatszög alakú táblára kell elhelyezni az elfelezett hatszög alakú dominókat, melyekből összesen 60 található a dobozban. Mindegyik dominón 3 darab háromszög található, benne fehér háromszög, piros kör vagy kék X mintával. A dominókon ezek a mintázatok 12 féle kombinációban jelennek meg. 

Hogyan kell játszani a Stackers 3D dominót?

A játék elején keverjétek össze a dominókat az asztalon, majd osszátok szét a játékosok között egyenlő arányban (ha ketten játszanak, mindkét játékos 30-30, ha hárman mindhárman 20-20, míg ha négyen, mindenki 15-15 dominót kap). A dominókat minden játékos maga elé helyezi két toronyban úgy, hogy csak a legfelső két domino mintázata látszik, a többi takarásban marad. A játék során mindkét toronyból csak a legfelső dominókat lehet felhasználni, ha pedig valamelyik torony elfogy, már csak a megmaradt torony legfelső dominóját veheted el. A játék célja, hogy elsőként szabadulj meg az összes dominódtól.

A játék során a játékosok egymás után következnek az óramutató járásával megegyező irányban. Sorsolással döntsétek el, ki kezd. 

Az első játékos egy dominót rakhat. A második játékos az első szintre rak egy dominót, majd, ha tud, a következő szintre is tehet egyet. A soron lévő játékos minden körben az alábbi szabályok figyelembe vételével rakhatja le dominóit.

Szabályok adott körben adott játékosra (klasszikus változat):

 1. Egyazon szintre egy körben csak egy lapot rakhat le.
 2. A soron következő lapot csak magasabb szintre helyezheti (pl. nem lehet az első szint után a harmadikra, majd a másodikra lapot tenni).
 3. Egymás fölé csak azonos mintázatú háromszög kerülhet.
 4. Két egymás melletti háromszög nem lehet azonos mintázatú (nem csak adott szinten belül, hanem a játék során végig - ennek majd akkor lesz jelentősége, ha a lapok már átlóghatnak egymás felett)
 5. A lapok az első két szinten nem lóghatnak túl az alatta lévő lapokon, azaz mindhárom háromszög alatt vele megegyező mintázatú háromszögnek kell lennie (nem feltétlenül egy lapból, az alatt lévő mintázat állhat két vagy három lapból is)
 6. A harmadik szinttől a lapok túllóghatnak az alatta lévőn, de nem lóghatnak túl a tábla peremén. Ez a szabály innentől a második szintre is érvényes!
 7. A nyolcadik szinttől a lapok nem csak az alatta lévő lapokon, hanem a tábla peremén is túllóghatnak. Ez a szabály innentől az alsóbb szintekre is érvényes!
 8. Ha alsóbb szintekre, a már lerakott lapok megbontása nélkül le tud rakni lapot (ehhez két szint között legalább két lapnyi távolság szükséges), beteheti azt.
 9. Ha egy játékos bármely szinten leborítja a tornyot (vagy a lerakott lapja leesik), kiesik a játékból.

Szabályok adott körben adott játékosra (egyszerűsített változat):

A fenti szabályokat egyszerűsíthetitek is. 

 1. A dominók bármely szinten túllóghatnak az alatta lévő lapokon, mindaddig, amíg az építmény stabil marad.
 2. A szabályosan lerakott dominók túllóghatnak a tábla peremén is akár már az első szinttől. 

Mi történik, ha egy játékos egyetlen dominót sem tud lerakni?

Ha a játékos adott körben egyetlen dominót sem tud lerakni, elveszi a két látható dominó egyikét és maga elé rakja és befejezi körét. A következő körben viszont 3 dominó közül választhat (ha így se tudna lerakni dominót, akkor több dominót pluszban már nem tehet maga elé.

Kik játszhatják a Stackers térbeli dominó társasjátékot?

A Stackers társasjátékot 2-től 4 személy játszhatja, már 6 éves kortól, de nagyobbaknak és felnőtteknek is komoly kihívásokat tartogat. 

Termékinformációk

 A játék dobozában a következőket találod:

• 1 hatszög alakú tábla
• 1 használati utasítás magyar nyelven
• 60 Stackers lap

Gyártó: Tactrics B.V. (Hollandia) Importálja és Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére