Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

11.890 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Superstructs™ BIG Builder

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 238
Várható szállítási díj: 990 Ft

Szeretnél építőmester lenni? Válaszd a Superstructs építőjátékot, amellyel igazán szabadon engedheted a fantáziád!

Játssz építkezést, építsd meg a munkagépeket a Superstructs építőjátékkal, mely szakít a makettszerű valóságot kínáló építőjátékok kötöttségeivel. A gyermeki formavilág egyszerűségével az önfeledt játék szabadságát kínálja. Elnyűhetetlen alkatrészek, tökéletes illesztés, tartós építmények.

11.890 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A WABA Fun már Magyarországon is jól ismert slágertermékei, mint a Kinetic Sand - Örökmozgó homok vagy a Bubber Pillegyurma, Superstructs építőjáték családjával is arra törekszik, hogy a modern technológia előnyeit kihasználva adja vissza a boldog békeidők játékainak világát, a szabad játék élményét, amellyel minden gyerek számára megunhatatlan a játék. 

A többszörösen díjnyertes Superstructs építőjátékkal különféle méretű csövek és csatlakozók segítségével építhetjük meg a különféle tárgyak vázszerkezetét, az EVA habszivaccsal pedig pont annyira fedhetjük le, amennyire feltétlenül szükséges.

Az építőelemek kellően nagy méretűek és kellemes tapintásúak ahhoz, hogy kisebb gyerekek is szívesen építsenek vele egyszerűbb dolgokat, az összeillesztett elemek viszont kellően masszívan tartanak ahhoz, hogy a nagyobbak összetettebb tárgyakat építsenek belőle.

A Superstructs-szal megépített járgányokat nyugodtan nyűheted az építkezés alatt, mert biztos lehetsz benne, hogy nem fog kiesni a kereke és nem fog darabokra hullani.

Az egyszerű, ámde rendkívül bájos Superstructs figurák bármilyen járműbe könnyen beépíthetők és vidám élettel töltik meg az elkészült munkagépeket.

Mit lehet építeni a Superstructs BIG Builder-ből?

A BIG Builder 126 eleméből rengeteg féle apróbb-nagyobb járművet megépíthetsz.

A BIG Builder ideális választás a munkagépek szerelmeseinek, akik a Superstructs varázslatos világában szeretné megépíteni őket.

Az alkatrészek tárolhatósága érdekében a Big Builder visszazárható, masszív, 38 cm magas, 20,5 cm átmérőjű dobozban kapható.

Milyen képességeket fejleszt a Superstructs?

Miközben a gyerek élvezettel játszik, a Superstructs számos készségét kiválóan fejleszti, így a finommotorikát, a szenzoros funkciókat, a kognitív fejlődést és a problémamegoldást.

Az absztrakt és leegyszerűsített formavilág pedig hozzásegíti a gyermeket, hogy a környező világban felfedezze az alapvető alkotóformákat és struktúrákat, hogy később erre a tudásra (és stabil vázszerkezetre:) építkezve alkothasson majd egyre összetetteb dolgokat.

Hasznos tudnivalók a Superstructs-szal kapcsolatban

A Superstructs a lenyelhető részek miatt 3 éves kortól ajánlott (tapasztalatok szerint 11 éves korig játszanak vele szívesen a gyerekek). Az alkatrészek rendkívül strapabírók rendeltetésszerű (építőjátékként való) használat mellett. Az alkatrészek langyos szappanos vízzel vagy mosogatógépben is tisztíthatók.

Az első használatok alkalmával a csövek feszes illesztése kisebb gyerekeknél (3-4 évesek) igényelhetik a szülői segítséget, de ez néhány használat után, az elemek "bejáratódásával" könnyebbé válik.

Gyártó: Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun), USA. A Superstructs™ a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) hivatalosan bejegyzett védjegye.

Akik ezt a terméket vásárolták, ezt is választották hozzá:

Az oldal tetejére