Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Webáruház Menü
Itt jársz most: > > >

Superstructs™ BIG Builder

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
11.890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 238
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. szeptember 19.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Szeretnél építőmester lenni? Válaszd a Superstructs építőjátékot, amellyel igazán szabadon engedheted a fantáziád!

Játssz építkezést, építsd meg a munkagépeket a Superstructs építőjátékkal, mely szakít a makettszerű valóságot kínáló építőjátékok kötöttségeivel. A gyermeki formavilág egyszerűségével az önfeledt játék szabadságát kínálja. Elnyűhetetlen alkatrészek, tökéletes illesztés, tartós építmények.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A WABA Fun már Magyarországon is jól ismert slágertermékei, mint a Kinetic Sand - Örökmozgó homok vagy a Bubber Pillegyurma, Superstructs építőjáték családjával is arra törekszik, hogy a modern technológia előnyeit kihasználva adja vissza a boldog békeidők játékainak világát, a szabad játék élményét, amellyel minden gyerek számára megunhatatlan a játék. 

A többszörösen díjnyertes Superstructs építőjátékkal különféle méretű csövek és csatlakozók segítségével építhetjük meg a különféle tárgyak vázszerkezetét, az EVA habszivaccsal pedig pont annyira fedhetjük le, amennyire feltétlenül szükséges.

Az építőelemek kellően nagy méretűek és kellemes tapintásúak ahhoz, hogy kisebb gyerekek is szívesen építsenek vele egyszerűbb dolgokat, az összeillesztett elemek viszont kellően masszívan tartanak ahhoz, hogy a nagyobbak összetettebb tárgyakat építsenek belőle.

A Superstructs-szal megépített járgányokat nyugodtan nyűheted az építkezés alatt, mert biztos lehetsz benne, hogy nem fog kiesni a kereke és nem fog darabokra hullani.

Az egyszerű, ámde rendkívül bájos Superstructs figurák bármilyen járműbe könnyen beépíthetők és vidám élettel töltik meg az elkészült munkagépeket.

 

Mit lehet építeni a Superstructs BIG Builder-ből?

A BIG Builder 126 eleméből rengeteg féle apróbb-nagyobb járművet megépíthetsz, de a szettben található ill. a Superstructs oldaláról letölthető útmutatók segítségével 12 különböző ötletet is adunk az építkezéshez (ebből a szettben található útmutató 4 db-ot tartalmaz).

A BIG Builder ideális választás a munkagépek szerelmeseinek, akik a Superstructs varázslatos világában szeretné megépíteni őket.

Az alkatrészek tárolhatósága érdekében a Big Builder visszazárható, masszív, 38 cm magas, 20,5 cm átmérőjű dobozban kapható.

Kattints a képre, nézd meg, pontosan milyen alkatrészeket tartalmaz a szett, illetve milyen az útmutató!

 

 

 

 

Milyen képességeket fejleszt a Superstructs?

Miközben a gyerek élvezettel játszik, a Superstructs számos készségét kiválóan fejleszti, így a finommotorikát, a szenzoros funkciókat, a kognitív fejlődést és a problémamegoldást.

Az absztrakt és leegyszerűsített formavilág pedig hozzásegíti a gyermeket, hogy a környező világban felfedezze az alapvető alkotóformákat és struktúrákat, hogy később erre a tudásra (és stabil vázszerkezetre:) építkezve alkothasson majd egyre összetetteb dolgokat.

 

Hasznos tudnivalók a Superstructs-szal kapcsolatban

 

A Superstructs a lenyelhető részek miatt 3 éves kortól ajánlott (tapasztalatok szerint 11 éves korig játszanak vele szívesen a gyerekek). Az alkatrészek rendkívül strapabírók rendeltetésszerű (építőjátékként való) használat mellett. Az alkatrészek langyos szappanos vízzel vagy mosogatógépben is tisztíthatók.

Az első használatok alkalmával a csövek feszes illesztése kisebb gyerekeknél (3-4 évesek) igényelhetik a szülői segítséget, de ez néhány használat után, az elemek "bejáratódásával" könnyebbé válik.

 

Gyártó: Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun), USA. A Superstructs™ a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) hivatalosan bejegyzett védjegye.

 

Neked ajánljuk: