Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Superstructs™ Classroom set fogaskerekes építőjáték

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
27.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 560
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. június 03.
Várható szállítási díj: Ingyenes

Szeretnél valami igazán nagy dolgot építeni? Válaszd a Superstructs™ Classroom Set építőjátékot, amellyel lenyűgöző méretű és összetetségű építményeket alkothatsz!

Superstructs™ a gyermeki formavilág egyszerűségét, ám a valódi építmények szerkezetének részletgazdagságát kínálja az építőjátékok szerelmeseinek. Elnyűhetetlen alkatrészek, tökéletes illesztés, tartós és lenyűgöző méretű építmények.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A RELEVANT PLAY már Magyarországon is jól ismert slágertermékei, mint a Kinetic Sand - Örökmozgó homok vagy a Bubber Pillegyurma, Superstructs építőjáték családjával is arra törekszik, hogy a modern technológia előnyeit kihasználva adja vissza a boldog békeidők játékainak világát, a szabad játék élményét, amellyel minden gyerek számára megunhatatlan a játék.

A többszörösen díjnyertes Superstructs™ építőjátékkal különféle méretű csövek és csatlakozók segítségével építhetjük meg a különféle tárgyak vázszerkezetét, az EVA habszivaccsal pedig pont annyira fedhetjük le, amennyire feltétlenül szükséges.

Az építőelemek kellően nagy méretűek és kellemes tapintásúak ahhoz, hogy kisebb gyerekek is szívesen építsenek vele egyszerűbb dolgokat, az összeillesztett elemek viszont kellően masszívan tartanak ahhoz, hogy a nagyobbak összetettebb, bonyolult tárgyakat építsenek belőle.

A Superstructs-szal készült építményeket nyugodtan ki lehet tenni a használat viszontagságainak, mert biztos lehetsz benne, hogy nem fognak kiesni belőle a mozgó alkatrészek és nem fog darabokra hullani akármilyen magas is az építmény.

Az egyszerű, ámde rendkívül bájos Superstructs figurák bármilyen építménybe könnyen beépíthetők és vidám élettel töltik meg az elkészült alkotásokat.

h2>Mit lehet építeni a Superstructs Classroom Set-ből?

A Classroom Set 300 eleméből rengeteg féle apróbb-nagyobb járművet megépíthetsz, de a szettben található ill. a Superstructs oldaláról letölthető útmutatók segítségével 14 különböző ötletet is adunk az építkezéshez (ebből a szettben található útmutató 6 db-ot tartalmaz).

A Classroom Set ideális választás azoknak, akik már nagyobb és összetettebb építményeket szeretnének készíteni a Superstructs-szal, illetve a családi játékot és az együtt építést kedvelőknek.

A Classroom Set az alkatrészek könnyű tárolhatósága érdekében strapabíró környezetbarát, 34 cm magas, 29 cm széles és 11 cm mély kartondobozban kapható

Kattints a képre, nézd meg, pontosan milyen alkatrészeket tartalmaz a szett, illetve milyen az útmutató!
 

 

 

Milyen képességeket fejleszt a Superstructs?

Miközben a gyerek élvezettel játszik, a Superstructs számos készségét kiválóan fejleszti, így a finommotorikát, a szenzoros funkciókat, a kognitív fejlődést és a problémamegoldást.

Az absztrakt és leegyszerűsített formavilág pedig hozzásegíti a gyermeket, hogy a környező világban felfedezze az alapvető alkotóformákat és struktúrákat, hogy később erre a tudásra (és stabil vázszerkezetre:) építkezve alkothasson egyre összetetteb dolgokat.

 

Hasznos tudnivalók a Superstructs-szal kapcsolatban

 

A Superstructs a lenyelhető részek miatt 3 éves kortól ajánlott (tapasztalatok szerint 11 éves korig játszanak vele szívesen a gyerekek). Az alkatrészek rendkívül strapabírók rendeltetésszerű (építőjátékként való) használat mellett. Az alkatrészek langyos szappanos vízzel vagy mosogatógépben is tisztíthatók.

Az első használatok alkalmával a csövek feszes illesztése kisebb gyerekeknél (3-4 évesek) igényelhetik a szülői segítséget, de ez néhány használat után, az elemek "bejáratódásával" könnyebbé válik.

 

Gyártó: Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun), USA. A Superstructs™ a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) hivatalosan bejegyzett védjegye.

 

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu