Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

11.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Vortex Basic társasjáték

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 240
Várható szállítási díj: 990 Ft

Megtetszett a Vortex, de kisebben és kedvezőbb áron szeretnéd megvenni? 

Itt a Vortex, a többdimenziós társasjáték kisebb változata, a Vortex Basic. A Vortex Basic az eredeti játék a Vortex kisebb, 2/3 arányú méretarányos változata, amit bárhová könnyen magaddal vihetsz és bárhol élvezheted ezt az izgalmas logikai, taktikai társasjátékot.

A Vortex Basic változatát is bővítheted az Vortex új kiegészítő korong készletekkel, mint a Snakes, a Wisp-S vagy a Wisp-X, így ugyanazon a táblán többféle játékot is játszhatsz. Nem ismered még a Vortex játékot? Olvass tovább, ismerkedj meg vele és nézd meg a bemutató videókat!!

11.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Vortex az egyik legkülönlegesebb társasjáték, amivel valaha is találkoztál, és amelyet családoddal és barátaiddal egyaránt játszhatsz. A kisebb "Basic" változat pontosan ugyanazt a játékot tartalmazza, mint az itt látható videó bemutatott nagy változtat. Nézd meg és ismerd meg az ellenállhatatlan társasjátékot és engedd, hogy magával ragadjon az örvény!

Milyen játékokat lehet játszani a Vortex Basic-kel?

A Vortex Basic alapváltozata az átkelés játék korongkészletét tartalmazza, de amennyiben megvásárolod hozzá az Advanced and More (haladó) kiegészítő készletet, ugyanaz a játékkészlet áll rendelkezésedre, mint a Vortex nagy változatában, azaz a nehezített átkelést és a Passziánsz változatot is játszhatod vele.

Átkelés

A Vortex alapjátéka az Átkelés, amelynek célja, hogy elsőként juttasd az összes háromszög alakú átkelő korongodat az ellentétes oldalra.

Az átkelő korongokat a táblán található forgatható tornyok segítségével mozgathatod az általad kívánt irányba, de legfeljebb mindig csak 4 pozícióval. Cselezd ki ellenfeleidet, de légy óvatos! Minden játékosnak megvan a maga stratégiája, ezért minden taktikai érzékedre szükséged lesz, hogy elérd a célodat.

Helyezd a színes, háromszög alakú átkelő korongokat a kiinduló torony köré, vagy a kiinduló vonalba, és jelöld meg a célt egy vagy két azonos színű gombbal!

Az első játékos egy, a második kettő, a harmadik pedig három pozíciót forgathat. Ettől kezdve minden játékos, minden egyes körben legfeljebb négy pozíciót forgathat. A játékosok az óramutató járásának megfelelő irányban követik egymást. A tornyokat bármelyik irányba forgathatod és átkelő korongjaidat tetszőleges kombinációban mozgathatod. Forgathatsz egy tornyot négy pozícióval, vagy négy tornyot egy-egy pozícóval, és így tovább, akár az óramutató járásával megegyező, akár azzal ellentétes irányban.

A tornyokat csak akkor forgathatod, ha nem vagy kissebbség pozícióban színes átkelő koronjaiddal az adott torony körül valamely ellenfeleddel szemben. Az a játékos nyer, aki elsőként juttatja az összes átkelő korongját a céltoronyba vagy a célvonalba.

Macska-egér

A macska-egér játékot a fiatalabb játékosok is játszhatják a dinamikus Vortex táblán, de minden korosztály számára szórakoztató. Gondoltál már arra,milyen lehet macskának vagy egérnek lenni? 

Te vagy az egér? Akkor juss el mihamarabb a szürke gombok mögött rejlő kamrába. Egérként annyit futkározhatsz, amennyit csak akarsz, amíg nem találkozol macskával. Te vagy a macska? Akkor a te feladatod, hogy megállítsd az egeret, mielőtt még a kamrába jutna. A szerencse, hogy nem vagy egyedül. Egyszerre négy macskával a táblán igazán egyszerű elfogni az egeret. Azonban minden egyes körben, minden tornyot csak egy pozícióval forgathatsz körbe. Ha egy egér négy macskát győz, hívhatsz segítségül egy ötödiket (újabb színes átkelő korongot vonhatsz be a játékba).

Helyezd a korongokat a képen látható módon a Vortex táblára. Az egér annyi pozíciót mozog, amennyit akar. A köre akkor ér véget, ha bármelyik torony elforgatásával egy macskát is elmozdít. Az egér csak egy pozícióval forgathatja el a macskát. Ha egy torony körül több macska is található, az egérnek másik utat kell keresnie.

A macskák minden tornyot csak egy pozícióval forgathatnak el. Az egér utolsó forgatását nem lehet visszaforgatni.

A játéknak akkor lesz vége, ha az egér eljut a kamrába, vagy a macskák körbekerítik.

Mitől olyan izgalmas és megunhatatlan játék a Vortex?

A minden részében mozgatható táblának és a folyton újrarajzolódó felállásnak köszönhetően minden egyes játék egyedi, megismételhetetlen, akár a sakktáblán, itt is, szinte végtelen számú kombináció áll elő.

Ráadásul az ellenfeleiddel együtt ti magatok dönthetitek el, hol lesz a kiindulópont és a végcél. Ha ketten, hárman játszotok, mindenki játszhat két színnel is. Ha pedig négyen vagytok, játszhattok csak akár két színnel is. Rengeteg lehetőség!

Kik játszhatják a Vortex társasjátékot?

Az alapjátékot (Átkelés és Nehezített Átkelés) 2-től 6 személy játszhatja, már 7-8 éves kortól, de nagyobbaknak és felnőtteknek is komoly kihívásokat tartogat.

Fiatalabb játékosoknak (akár 6 éves kortól) a Macska-Egér játék ajánlott.

Termékinformációk

 A játék dobozában a következőket találod:

• 1 tábla
• 1 használati utasítás magyar nyelven
• 19 fehér torony
• 49 fehér átkelő korong
• 32 színes átkelő korong (4 színben)
• 28 színes gomb (4 színben)

Gyártó: Tactrics B.V. (Hollandia) Importálja és Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére