Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü
Itt jársz most: > > > >

Waboba Moon labda

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
1.990 Ft
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 40
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2019. október 22.
Várható szállítási díj: 790 Ft

Labdáztál már a Holdon?

Most anélkül kipróbálhatod, milyen lehet, hogy a NASA következő holdutazására kelljen várnod. A Waboba Moon labda segítségével megtapasztalhatod, milyen lehet földön kívüli körülmények között labdázni.

A Waboba Moon labda jelenleg nem elérhető. Válaszd a STREET változatot, mely garantáltan legalább ugyanazt az élményt adja.

A Waboba STREET labdákat ide kattintva tudod megnézni >>>>>

Ismerkedj meg vele közelebbről!

 

A Waboba Moon labda egy különleges gumilabda, mely éppoly magasra pattan, mintha csak a holdon lennél. Ráadásul speciális kiképzésének köszönhetően földredobás után a fizika törvényeit meghazudtoló módon  mindig más irányba pattan.

Kiválóan fejleszti a reflexeket, a mozgáskoordinációt és sosem válik unalmassá. Nemtől, kortól függetlenül, bárki, bárhol játszhat vele akár egyedül, akár többedmagával.

A Waboba Moon labda többféle színkombinációban érhető el (Pl.: sárga-fekete, piros-fekete, narancs-fekete, kék-fekete, zöld-fekete). A rendelésnél jelezd, melyik színkombinációt szeretnéd. Jelzés hiányában véletlenszerűen kiválasztott színű labda kerül elküldésre. 

Hol lehet játszani a Waboba Moon labdával?

A Waboba Moon labdával kültéren és beltéren egyaránt remekül lehet játszani. Persze a dobás erejét érdemes mindig az adott helyszínhez méretezni, ellenkező esetben könnyen megtréfálhat akár minket, akár a közelben lévőket.

Hogyan lehet játszani a Waboba Moon labdával?

Minden szónál többét ér, ha megnézed az alábbi videót, hogyan lehet játszani a Waboba Moon labdával.

Forgalmazó: Yo-Core Bt.

Származási hely: Svédország

Neked ajánljuk: