Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

8.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitvatartás: H-P 14-18

Bemutatótermünk április 8-tól látogatható. Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

30 db MyFibo bumeráng - csoport szett

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. május 10.
Szerezhető CC pontok: 180
Várható szállítási díj: 1.390 Ft

Szeretnéd megtanulni a bumerángozást? Feldobnád a szülinapi zsúrt, szabadidős foglalkozást? Készítsétek el saját bumerángotokat és játsszatok vele!

A MyFibo kreatív szobabumerángot saját kedvedre színezheted, és beltéren is nyugodtan játszhatsz vele. Garantáltan visszajön, így mindig lesz vele egy újabb dobásod. A 30 db bumeráng ideális megoldás iskolai osztályoknak, gyerekzsúrra vagy hasonló csoportrendezvényhez.

8.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A MyFibo kreatív szobabumeráng tökéletes kombinációja a kreativitásnak és az ügyességi játéknak. Ezzel a prémium kartonból készült ügyességi játékkal kisebb és nagyobb szobában, szélcsendes, száraz időben pedig a szabadban is bátran hódolhatsz a bumerángozás megunhatatlan szenvedélyének. Ráadásul, olyanra színezheted, amilyenre szeretnéd.

Ki játszhat a MyFibo kreatív szobabumeránggal?

A MyFibo kreatív szobabumeránggal 4 éves kortól bárki játszhat. Könnyű, kartonból készül, biztonságos. A bumerángon található rajzok aboriginal motívumok, azaz a többezer éves múltra visszatekintű ausztrál törzsi kultúra művészi alkotásait idézi.

A bumerángok filctollal, ceruzával és zsírkrétával egyaránt színezhetők. Bár kartonból készültek, rendkívül strapabírók. Arra vigyázz, hogy ne hajtsd kettébe, ne törjön meg és ne kerüljön vizes felülettel érintkezésbe (pl. kültéren vizes fű). 

Mit tartalmaz a csomag?

  • 30 db bumeráng Ø 18cm (2-3 méter hatótávolságú) VAGY Ø 15cm (4-5 méter hatótávolságú)
  • illusztrált angol nyelvű kézikönyv (magyar fordítás mellekélve), melyből megtanulhatod a bumerángozás alapjait, és megismerheted a bumeráng ill. az aboriginal kultúra történetét

Termékinformációk:

Rendeltetésszerű használat mellett sérülést nem okozhat, mindazonáltal ügyelj rá, hogy könnyen boruló tárgyakra (pl. üres, talpas borospohár), szemre ne célozz vele! 

Gyártó: Meister & Ramenda GbR, Németország. Magyarországon importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft. 

Származási hely: Németország

Egységár: 250 Ft / db

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére