Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

7.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 890 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitvatartás: H-P 14-18

Bemutatótermünk április 8-tól látogatható. Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a vészhelyzettel ill. a biztonsági óvintézkedésekkel kapcsolatban itt >>>

Algoracing - Algoritmus futam társasjáték

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2021. június 22.
Szerezhető CC pontok: 160
Várható szállítási díj: 990 Ft

Programozni szeretnél? Tanuld meg az alapokat az Algoracing-gel!

A Brainy Band Algoracing - Algoritmus futammal játszva elsajátíthatod a programozáshoz szükséges alapokat! Izgalmas családi társasjáték mindenkinek, aki szereti próbára tenni logikus gondolkodását, térlátását. A 3 dimenziós játékteret te magad alakíthatod ki, ahogyan a nehézségi fokot is te határozhatod meg. Ismerkedj meg vele közelebbről, nézd meg videónkat!

7.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Hogyan lehet játszani az Algoracing - Algoritmus futam társasjátékot?

Algoracing - Algoritmus futam

Óriás szondák kutatják egy ismeretlen bolygó hegyes-dombos felszínét. Életmintákat keresnek a kutató laboratórium számára. De fontos, hogy az életmintát a rivális tudósok előtt juttassák célba.

Az Algoracing – Algoritmus Futam egy különleges 3D Játék. A hegyblokkok elhelyezését tetszőlegesen változtathatod, így több ezer variációban játszhatod a játékot. A dobozban kétfajta játékváltozatot találsz: gyakorolj a kezdő változattal, majd fordítsd meg a táblát és irány a nehezített pálya!

A játék során a kártyalapokon található parancsokból kell olyan algoritmusokat összeállítanod, amelyekkel az űrszondád minél hamarabb begyűjtheti az életmintákat és elsőként juttathatod őket a laboratóriumba. Ráadásul minél több fajta életmintát gyűjtesz, annál több pontot kapsz.

A játékot az nyeri, aki a leghamarabb összegyűjt 9 pontot, vagy amennyiben elfogytak az életminták, a legtöbb pontot gyűjtötte.

Kíváncsi vagy a részletes játékszabályra? Nézd meg itt! >>> 

Mitől olyan izgalmas kártyajáték az Algoracing?

Csak a laboratóriumba érve tudhatod meg, hány pontot érnek a begyűjtött életminták, a laboratóriumig tartó út azonban viszontagságos. Nem csak meg kell találnod a legrövidebb utat és kialakítanod a szondádat odavezető parancssort, de versenytársaid bármikor lecsaphatnak a begyűjtött életmintákra, sőt a nehezített változat esetén a teleport segítségével vissza is röpíthetnek a bázisra.

Kik játszhatják az Algoracing társasjátékot?

Az Algoracing társasjátékot, könnyített szabályok mentén akár 6 éves kortól is lehet játszani (egyszerűbb tábla, szűkített kártyapakli), de a nehezített változatok 10 éves és annál idősebb gyerekek, sőt, felnőttek számára is izgalmas játékélményt tartogatnak (nagyobb tábla, összetettebb algoritmusok).

Milyen készségeket fejleszt az Algoracing társasjáték?

Az Algoracing játék azon túl, hogy remek szórakozás minden korosztály számára, számos készséget fejleszt.

  • logikai, stratégiai gondolkodás
  • utasítások, parancssorok mentén történő gondolkodás
  • térorientáció (irányok, jobbra-balra-előre-hátra-fel-le értelmezése és gyakorlati alkalmazása bármely nézőpontból)
  • koncentráció
  • odafigyelés
  • türelem

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett.

Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. A számok világában otthonosan mozgó gyerekek pedig csúcsra járathatják matematikai tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Nézd meg a The Brainy Band többi játékát CURIOCITY-ben! >>>

Termékinformációk

Gyártó: Sergey Parhomenko Vállalat, Oroszország

Forgalmazó: Europában forgalmazza a The Brainy Band OÜ., Észtország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Észtország

négyszögletű kártyák 

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére