Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

10.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Crayon Rocks - kavicskréta színkavalkád

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május 22.
Szerezhető CC pontok: 220
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Szeretnéd élettel tölteni rajzaidat?

Válaszd a Crayon Rocks® Kavicskréta színkavalkádját,mellyel élethű színekben pompázhatnak rajzaid! A természet színorgiája egyetlen tasakban, meglepetésként pedig mindenki vágya: az arany és ezüst színű zsírkréta.

32 darabos készlet a teljes Crayon Rocks színpalettával.

10.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Crayon Rocks® Kavicskréta természetes szójaviaszból készült, varázslatos színeit pedig természetes ásványokból nyeri. A kavics formájú zsírkréta tökéletesen simul az  ujjaidhoz, nem maszatol és nem hagy nyomot az ujjakon, csak a papíron.

TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜL, 
EGÉSZSÉGRE KÁROS ÖSSZETEVŐT NEM TARTALMAZ!

Miért különleges élmény vele rajzolni?

A Crayon Rocks® Kavicskréta kavics alakja tökéletesen simul a kezedbe. Attól függően, hogy melyik oldalával érintkezik a papírral, vékony és vastag vonalakat éppúgy lehet rajzolni vele, mint erőteljesen vagy egészen lágyan satírozni, változatos lehetőségeket kínálva ezzel az alkotáshoz, kísérletezéshez. A Crayon Rocks® Kavicskrétát nem kell erősen a papírra nyomni, ezért nem törik és nem maradnak utána apró darabok a papíron.

A 32 színből álló paletta önmagában is gazdag színválasztékot biztosít bármely alkotásnak, az olajpasztell krétához hasonló élénkséggel. A mindenki számára lenyűgözően élethű  arany, az ezüst színű zsírkréták mellett, olyan színeket találsz, mint az emberi bőr illetve arc rajzolásához elengedhetetlen mézeskenyér és eperkrém szín, a tájképek természetes színvilágát visszatükrözni képes kávé, fahéj, vagy éppen az örökzöld növényzet rajzolásához nélkülözhetetlen télizöld árnyalatok. A különböző színű zsírkréták keverésével ráadásul újabb és újabb színeket állíthatsz elő. Ha tökéletesíteni szeretnéd alkotásodat, a kész rajzokat ujjaiddal el is maszatolhatod, így lágyítva az éles kontúrokat.

Ajándék ötletet keresel?  A Crayon Rocks kavicskréta mindenkinek bejön!

Crayon Rocks Kavicskréta színpaletta

Hogyan fejleszti a kreativitást?

A Crayon Rocks® Kavicskrétát eredetileg abból a célból fejlesztették ki, hogy a ceruza előtti korszakban természetes módon erősítse a hárompontos fogáshoz szükséges izmokat, valamint segítse a ceruzafogáshoz szükséges helyes ujjtartás elsajátítását, miközben megunhatatlan élménnyel ajándékozza meg az alkotószárnyait bontogató gyerekeket.

Kiválóan fejleszti a finommotorikát, mely később az íráshoz, rajzoláshoz és bármilyen alkotó tevékenységhez elengedhetetlen.

A 32 darabos Crayon Rocks® színkavalkád színvilága azoknak készült, akik a természet színgazdagságát szeretnék a papírra varázsolni alkotásaik során.

Ki rajzolhat a Crayon Rocks® Kavicskrétával?

A Crayon Rocks® Kavicskréta színkavalkádját kisebb és nagyobb gyereknek egyaránt ajánljuk, mert kiválóan segíti a színekben gazdag alkotást, de még a felnőttek számára is különleges élmény vele a rajzolás. Ha kint van az asztalon, mindannyian ösztönösen nyúlunk érte és egyszeriben azon kapjuk magunkat, hogy már siklik is a papírlapon.

Használd ki különleges alakját, kísérletezz vele, és alkoss kedvedre! 

Mennyire környezetbarát a Crayon Rocks® Kavicskréta?

A Crayon Rocks® Kavicskréta és csomagoló anyaga egyaránt természetes, környezetbarát anyagokat tartalmaz, így nem csak remek játék, ajándékötlet, kiváló készségfejlesztő, de biztos lehetsz benne, hogy használatával a környezetet is óvod.

Az Egyesült Államokban, Kentucky-ban, az Amish közösség tőszomszédságában, manufakturális módszerekkel, természetes körülmények között készül. 

Termékinformációk:

A Crayon Rocks® Kavicskréta 3 év alatt nem javasolt (méreténél fogva lenyelhető). Kisgyermekek szülő felügyelet mellett használják. A termék megfelel az ASTM D 4236, EN71 and CPSIA szabványokban foglaltaknak. Mivel mérgező anyagot nem tartalmaz, megevése nem okoz egészségkárosodást, azonban légutakba kerülése fulladásveszélyes.

A kavicskréták mérete 3,2 cm x 1,9 cm, a tasak mérete 12,6 cm x 7,6 x 2,5 cm. 

Gyártó: Crayon Rocks LLC, Egyesült Államok. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Egységár: 234 Ft / db

Az oldal tetejére