Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

6.680 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Kanoodle® Genius - logikai játék (haladó)

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. június 19.
Szerezhető CC pontok: 134
Várható szállítási díj: 990 Ft

Hozd ki magadból a legtöbbet, és oldd meg az összetett fejtörőket a Kanoodle® Genius, a Kanoodle Haladó miniváltozatának segítségével. Igazi agytorna, egyedül játszható logikai feladványokkal gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A színes, egymáshoz ragasztott gyöngyök kombinációit felhasználva a játékosok színes logikai feladványokat oldhatnak meg kétféle formában: trükkös 2D feladványokat és 3D piramisokat. Válassz egy feladványt a könyvből, tedd a játék felhajtató részébe, majd a játéktáblára a gyönyöket a feladvány megoldásához. A 202 haladóknak való tekervényes feladvány hosszú ideig tartogat számodra kihívásokat. Bárhová magaddal viheted, bárhol játszhatsz vele. Utazójátéknak is tökéletes.

Ajánlott 8 éves kortól.

6.680 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Szabadulj a mobiltelefontól és egyéb elektronikus kütyüktől! Ha már ismered a Kanoodle játékot, a haladóknak való Kanoodle Genius egyedül játszható logikai játék 202 tekervényes 2D és 3D feladványát is imádni fogod.

A Kanoodle fejleszti a térbeli gondolkodást, problémamegoldást, kritikai gondolkodást és stratégiai gondolkodási képességeket. A Kanoodle Genius ugyanúgy kétféle játékot kínál: 2D és 3D feladványt, előbbit 3, utóbbit 5 nehézségi szinten játszhatod. A feladványokat 8 éves kortól ajánljuk. Természetesen nagyobb gyerekek és felnőttek számára is komoly kihívást jelentenek. Játszhatsz vele otthon, útközben vagy éppen az iskolai szünetekben.

A készlet tartalma: 7 egymásba fűzött műanyag gyöngy (puzzle), 48 oldalas illusztrált feladványkönyv, 202 feladvány, 1 db visszazárható, hordozható játéktábla.

Gyártó: Learning Resources (EK ), Kanoodle® Genius (3026). Származási hely: EU, gyártás helye: Kína.

Az oldal tetejére