Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

5.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Multibloom - Szorzótábla kertészet társasjáték

Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Szerezhető CC pontok: 120
Várható szállítási díj: 990 Ft

Virágoztasd fel matematika tudásod a szorzótábla terén, és legyél a legjobb számkertész!

Még hogy a szorzótábla tanulása gyötrelmes?! A Multibloom Szorzótábla kertészet segítségével játszva megtanulhatod a szorzótáblát és legjobb kereskedőket megszégyenítő módon tudsz majd fejben szorozni-osztani. Mindezt egy páratlanul izgalmas társasjátékban.  

5.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

A Multibloom Szorzótábla kertészet virágokat termeszthetsz, amelyeket minél hamarabb el kell adnod a lehetséges vásárlóknak. A vevők azonban csak akkor vásárolnak, ha pontosan annyi virágot termesztettél egy adott ágyásban, amennyit ők szeretnének! Ezért ismerned kell a szorzótáblát és használnod is kell matek tudásodat, hogy minél több pénzt kereshess virágaid eladásával.

Hogyan lehet játszani a Multibloom társasjátékot?

Multibloom játékban virágokat kell termesztened, amit a virágkártyák megfelelő csoportosításával érhetsz el. Ha sikerül pontosan annyi virágot termesztened bármely virágágyásodban, amennyire a vevődnek szüksége van, eladhatod őket és pénzt kapsz érte (az érmék száma a vásárlókártya sarkában látható). Az a játékos nyer, aki elsőként összegyűjt 33 (2-3 játékos) ill. 22 érmét (4-5 játékos esetén).

A játékot kétféleképpen is játszhatjátok attól függően, hogy milyen életkorú és milyen tudásszintű gyerekek játsszák.

A dobozban háromféle kártya található:

 • táglalap alakú virágkártyák
 • négyszögletű vásárló kártyák
 • szorzótáblák (segítségképpen, amíg belejössz:)

Alapjáték (8-9 éves kortól)

Multibloom szorzótábla kertészet

Miután kiosztottátok a lapokat, a sorra kerülő játékosok a következőket tehetik.

 • Virágágyások létrehozása:
  A soron lévő játékos bármely kezében lévő virág kártyát lerakhatja maga elé típusonként csoportosítva: ezek az ő virágágyásai.
  Minden virágágyásba csak eltérő típusú (számú) virágot lehet ültetni és adott virágágyásba csak azonos típusú virágok
  ültethetők. Minden játékos legfeljebb 3 virágágyást nevelhet egyidejűleg.
 • Virágok ültetése másik játékos ágyásaiba:
  A soron lévő játékos nem csak úgy rakhatja le a kezében
  lévő kártyákat, hogy saját virágágyásaiba ülteti őket, hanem
  bármely másik játékos virágágyásába is ültetheti azokat
  (ha például másik típusú virágokat akar gyűjteni a saját
  virágágyásába).
  Ez azért célszerű, mert minél több kártyát rak le adott körön belül, annál több új kártyát húzhat majd. Ezzel pedig növeli esélyét arra, hogy a számára szükséges kártyákat gyűjtse be.
 • A virágok kiszedése az ágyásból:
  Ha a soron lévő játékos már nem szeretne egy adott típusú virágot nevelni, kiszedheti ezeket az ágyásból, és másik típusú virágot ültethet bele (de adott körben egyazon ágyásból csak egyszer). A kiszedett virágokat félre kell tenni, ezek a kártyák már nem játszanak.
 • A virágok eladása:
  Ha a soron lévő játékos valamely virágágyásában éppen annyi virág található, mint amennyit az egyik vásárló szeretne, eladhatja azokat. Ekkor kiszedi a virágokat az adott virágágyásból és elveszi az érte járó vásárló kártyát, majd maga mellé gyűjti (később pedig összeszámolja az érméket).

A játék izgalmait ezen túlmenően speciális kártyák növelik, mint amilyen a duplázó vagy triplázó varázs öntöző kannna, a jolly joker szerepét betöltő hétszínvirág kártya, vagy a két kártevő kártya, mint a vakondok és a bogár kártya, melyekkel elcsenheted illetve elhervaszthatod a másik játékos virágjait, feltéve, hogy nem védi ki támadásodat egy ugyanolyan típusú kártevő kártyával.

Részletes játékszabály >>>

Kezdő változat (7 éves kortól, 2-3 játékossal)


Ebben a változatban csak azok a virág kártyák játszanak, amelyen 3, 4, 5 és 6 virág látható. Emellett csak a bogár kártyákat használjuk a speciális kártyák közül. A vásárló kártyák paklija szintén kisebb.
A kártyák sarkán csíkok jelzik, mely kártyákat kell a kezdő változatban használni.
A kezdő játékváltozatban emellett a játékosok csak két virágágyást ültethetnek, csak két vásárlókártya kerül felcsapásra középre, és a játéknak akkor van vége, ha minden vásárlókártya felhasználásra került. A legtöbb érmet összegyűjtő játékos pedig nyer. 

Mitől olyan izgalmas kártyajáték a Multibloom szorzótábla kertészet?

A kártyák folyamatos virágágyások folyamatos átrendeződésének, és a vásárlókártyák cserélődésének köszönhetően minden körben újabb és újabb kihívások várnak a játékosokra, akiknek folyamatosan ki kell számolniuk az éppen előttük lévő szorzatokat. Nem elég azonban bebiflázni a szorzótáblát, mert folyamatosan használni is kell, illetve észre kell venni, hogy milyen módon lehet a lehető leggyorsabban "előállítani" a szükséges mennyiségű virágot az ágyásban (pl. virágok kiszedésével, vagy az ágyásban található virágok többszörözésével). 

A speciális kártyák pedig olyan mértékben fokozzák a játék izgalmát, hogy a gyerekek észre sem veszik, miközben tökéletesen megtanulják a szorzótáblát.

Kik játszhatják a Multibloom szorzótábla kertészet társasjátékot?

Az kezdő  játékot már 7 éves korú gyerekek is játszhatják, az alapjátékot pedig másodikos (8-9 éves) kortól érdemes játszani, figyelembe véve a játékosok matematikai jártasságát és képességeit.

A szorzótáblát még nem ismerő gyerekekkel mindenképpen azt javasoljuk, hogy először a kezdő játékkal indítsatok, majd később emeljétek a tétet és nehezítsétek a feladatokat! 

Milyen készségeket fejleszt a Multibloom társasjáték?

A Multibloom szorzótábla kertészet nem csak remek szórakozás minden korosztály számára, de kiváló segítséget nyújt az általános iskolai matematika első komoly kihívásához, a szorzótábla elsajátításához és a szorzatok gyakorlati alkalmazásához.

Miközben a játékosok azt mérlegelik, melyik virágot éri meg leginkább termeszteni, melyik vásárlóval lenne legjobb üzletet kötni, és hogyan védjék meg virágágyásaikat a kártevőktől, erőlködés nélkül, fokozatosan tanulják meg a teljes szorzótáblát.

Rendkívül előnyös oktatási célra, mivel a szorzási műveleteket vizuálisan megjelenített, valós élethelyzetekben, a szorzatkombinációk gyakorlása és ismétlése révén tanítja meg.

Mindemellett a Multibloom remekül fejleszti a gyors gondolkodási és kombinációs készséget, a koncentrálást, a rendszerezést, illetve a reakcióidőt.

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett.

Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása és újabban az angol tanulás terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. Az ügyesebbek pedig csúcsra járathatják tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Nézd meg a The Brainy Band többi játékát CURIOCITY-ben! >>>

Termékinformációk

Gyártó: Sergey Parhomenko Vállalat, Oroszország

Forgalmazó: Europában forgalmazza a The Brainy Band OÜ., Észtország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Észtország

négyszögletű kártyák 

Az oldal tetejére