Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

MultiMany - Szorzótábla alapozás

customcontent5

Nyitvatartás: H-P 15-19 óra között.

Ár:
4.790 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 96
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. február 25.
Várható szállítási díj: 990 Ft

Biztos alapokra vágysz matekból? Alapozd meg a szorzótábla tanulást a MultiMany kártyajátékkal!

Felejtsd el a szorzótábla tanulás gyötrelmeit, játssz inkább a Brainy Band új társasjátékával és építsd fel magadban a tudást ezzel az egyedülálló vizuális módszerrel!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

MultiMany kártyajáték,
CURIOCITY ajánlásával

 • Mesterien elsajátítható vele a szorzás az 1-től 5-ig terjedő számkörben
 • Egyszerű, vizuális módszer a szorzás alapjainak megismeréséhez
 • Idejekorán megérthetők általa a szorzási műveletek
 • Nincs több szorzótábla biflázás, csak játék és élvezet
 • Többféle játékváltozat a különböző korosztályok igényeihez igazodva

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

 

A Multimany játék egyedülálló készségfejlesztő módszert kínál ahhoz, hogy a gyermekek könnyen megérthessék, kézzelfogható módon és szervesen sajátítsák el a szorzások műveletét, ahelyett, hogy az időt rabló poroszos-magolós módszerrel gyötrődnének.

A játék során házakat kell építened a szükséges számú ablakkal. Az ablakokat két átlátszó kártya egymásra helyezésével hozhatod létre, melyeken függőleges és vízszintes csíkok keresztezik egymást.

"Megvan!" játék

Ezt a játékot akár 5 éves kortól is játszhatjátok.

Helyezz 6 házkártya lapot a pakliból az asztalra. Tedd mellé a házkártya és a számkártya paklikat. A játékosok egymás után következnek. A soron lévő játékos minden kör elején felcsapja a számkártya pakli legfelső lapját úgy, hogy minden játékos egyszerre láthassa.

Minden játékosnak a lehető leggyorsabban meg kell találnia azt a két kártyalapot az asztalon lévő hatból, amelyek egymásra helyezve pontosan annyi ablakot adnak ki, mint ami a felcsapott számkártyán szerepel. A játékosok a szükséges számú ablakot két vagy három ház építésével is előállíthatják (ez esetben az ablakok száma összeadódik).

A játékosok nem nyúlhatnak a kártyákhoz, a megfejtést mindig fejben kell összerakni!
Ha egyik játékos sem találja meg a megfelelő kombinációt, a felcsapott számkártya kiesik. A házkártyákat minden kör végén fel kell tölteni 6-ra.

A „Megvan!”-t kiáltó játékosnak 3 másodpercen belül meg kell tudni mutatnia a helyes kombinációt, ellenkező esetben a következő körből kimarad. A nyertes az lesz, aki a legtöbb számkártyát gyűjtötte össze, mire az összes számkártya elfogyott.

Nagy építkezés

Ezt a játékot 7-8 éves (második osztályos) kortól ajánljuk.

A játék célja ebben a változatban is ugyanaz, két-két különböző számú csíkokból álló, átlátszó házkártya keresztezéséből kell előállítani a megfelelő számú ablakot. A szükséges számú ablakot két vagy három ház építésével is előállíthatod. Az építkezéshez szükséges épületelemeket azonban neked kell megtalálnod a raktárban és daruval kiemelned.

Az összekevert házkártya pakliból tegyetek 25-öt 5x5-ös négyzetben az asztalra, tegyétek a középen lévő kártyára a darut jelképező fakorongot és osszatok minden játékosnak 3-3 számkártyát az építési területre (maguk elé).

A játékosok egymás után következnek. 

 1. Mozgasd a darut a szomszédos házkártyára (jobbra-balra-fel-le mozghathatod, de átlóban nem).
 2. Gyűjtsd a házkártyákat az építési területre és építsd meg belőlük a házat, melyen pontosan annyi ablak van, amennyi az egyik számkártyádon látható. Egyazon körben csak egy házkártyát szállíthatsz az építési területre és csak egy számkártyát oldhatsz meg, de az építési területről több, már odagyűjtött kártyát is felhasználhatsz.
 3. Ha sikerült megépíteni a házat, gyűjtsd be a házkártyákat és a számkártyád magadhoz.

A játéknak akkor van vége, ha a rendelkezésre álló számkártyák már nem oldhatók meg az asztalon maradt házkártyákból. Ezután minden játékos összeadja a saját megoldott számkártyáin látható pontokat.

Kíváncsi vagy az itt bemutatott játékok részleteire, a könnyített illetve nehezített játékváltozatokra is? Olvasd el a játékszabályt >>>

Milyen készségeket fejleszt a MultiMany társasjáték?

A Multimany kártyajáték azon túl, hogy remek szórakozás minden korosztály számára, kiváló segítséget nyújt az általános iskolai, alapszintű matematikai ismeretek elsajátításához.

 • szorzótábla alapjainak megértése
 • 1-től 5-ig terjedő számokkal történő szorzás rutinszerű elsajátítása
 • gyors gondolkodási, kombinációs készséget és a koncentráló képességet.

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett.

Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása és újabban az angol tanulás terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. Az ügyesebbek pedig csúcsra járathatják tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Nézd meg a The Brainy Band többi játékát CURIOCITY-ben! >>>

Termékinformációk

Gyártó: Sergey Parhomenko Vállalat, Oroszország

Forgalmazó: Europában forgalmazza a The Brainy Band OÜ., Észtország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Észtország

négyszögletű kártyák 

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu