Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Sárosdi Virág és a SKILLO bemutatja

Szeretnéd tudni, miért és hogyan használja a szakember fejlesztő játékainkat? Sárosdi Virág, CURIOCITY nagykövete, mostantól rendszeresen készít videókat és cikkeket, amelyből megtudhatod, miért szereti játékainkat munkájában és milyen tanácsai, ötletei vannak ahhoz, hogy minél több hasznos, képességfejlesztő játékot játszhassatok velük. Olvass tovább és nézd meg őket!

Sárosdi Virág és a SKILLO bemutatja

Sárosdi Virág anya coach, logopédus, gyógypedagógus a SKILLO oldalon rendszeresen készít videókat és oszt meg cikkeket gyerekneveléssel, a gyerekek fejlődésével, képesség fejlesztésével kapcsolatban. CURIOCITY nagyköveteként mostantól olyan videókat és cikkeket is készít, amelyben kifejezetten a mi játékainkat mutatja be a szakember szemével, a tőle megszokott szeretetteljesen és humorral fűszerezve.

Kedvenc matekos játékaim

Ebből a videóból megtudhatod, melyek Sárosdi Virág kedvenc matekos játékai, amelyeket foglalkozásain is előszeretettel használ. Elmondja, miért nem érdemes az iskoláig várnod ahhoz, hogy játszva tanuljatok gyermekeddel, milyen apró trükökkel tudod megbarátkoztatni a társasjátékokkal, hogyan válik élvezetessé egy egyszerű szortírozás, sorminta alkotás és milyen jelentősége van gyermeked matematikai gondolkodásának kialakulásában.

Játékok érzelmi tanuláshoz - csendes kuckóhoz

Ebben a videóban megismerheted mi az a csendes kuckó, mire jó és hogyan alakíthatod ki akár a gyerekszobában, akár a lakás bármely kijelölt szegletében. Sárosdi Virágtól megtudhatod azt is, milyen játékokat ajánl az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez, az érzelmi önszabályozáshoz, a stresszoldáshoz.

Szenzoros játékok új arca

Az ingyenes Szenzoros játék online minikurzus részeként készült ez a videó, melyben megismerheted, mire jók a szenzoros játékok és hogyan használhatod hozzá a Learning Resources finommotorika fejlesztő eszköztárát.

Még több videót, még több cikket szeretnél a témában? Látogass oldalunkra rendszeresen és iratkozz fel hírlevelünkre most!

Az oldal tetejére