Oldalunkon mi is cookie-kat használunk, hogy a legérdekesebb tartalmakat mutathassuk Neked. Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Elfogadom
Webáruház Menü
Itt jársz most: > > > >

FRUI10 Számszüret

customcontent5

Nyitva: munkanapokon H-P 15-19 óra között.

Ár:
3.290 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 66
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2018. december 19.
Várható szállítási díj: 589 Ft

Szeretnél folyton matek ötösöket szüretelni?

Ismerd meg a matematika tanulás leggyümölcsözőbb módját, a FRUI10 - számszüret kártyajáték révén, és válj te is a gyors fejszámolás mesterévé! A pörgős és izgalmas FRUI10 számszüret társasjáték a legkisebbektől a felnőttekig mindenkit változatos kihívások elé állít, miközben a játékosok észrevétlenül sajátítják el a tízes számrendszerben történő számolás rutinját! 

Kérdésed van?

KARÁCSONY ELŐTTI KISZÁLLÍTÁS ÉS ÁTVÉTEL:

 • Bemutatótermünkben 2018. december 21-én este 7 óráig veheted át rendelésed
 • Futárszolgálattal a 2018. december 18-án délig beérkező rendeléseket tudjuk garantáltan karácsony előtt kiszállítani
 • Pick Pack Pontra karácsony előtti kiszállítást nem tudjuk garantálni

Ismerkedj meg vele közelebbről!

FRUI10 számszüret társasjáték, CURIOCITY ajánlásával

 • készségfejlesztő társasjáték akár már 4-5 éves kortól
 • hatékony segítség a tizes számkör megismerésében és a tizes számkörben történő összeadás rutinjának megszerzésében
 • fejleszti a gyerekek koncentráló készségét
 • egyszerű játékszabályok, különböző nehézségi fokozatok a különböző életkorú és tudászintű gyerekek részére
 • kiváló ajándék szülinapra, névnapra, vagy egyszerűen csak meglepetésnek

Kíváncsi vagy a további részletekre?
Olvass tovább!

 

Az általános iskolai matematika oktatás alapja az 1-től 10-ig számkörben történő összeadás és kivonás elsajátítása. Miért ne lehetne ezt szórakoztató módon, a gyerekeket folyamatosan motiválva megtenni?

Hogyan lehet játszani a FRUI10 társasjátékot?

Nézd meg a videót (magyar felirattal), vagy görgess lejjebb a részletekért!

A FRUI10 kör alakú kártyáin különböző színű gyümlölcsök, bennük pedig 1-től 10-ig számok láthatóak. Találd meg elsőként azokat a gyümölcsöket a két kártyán, melyeknek összege 10! Mondd be és vedd el a kártyákat! Gyűjtsd össze Te a legtöbb kártyát és nyerd meg a játékot!

A játék elején minden játékos egy-egy lapot kap lefelé fordítva. A többi kártya az asztal közepén lévő pakliban marad, felfelé fordítva. Amikor az osztó elindítja a kört, minden játékos egyszerre felfordítja lapját és megpróbálja kirakni a 10-et a saját ill. a középen lévő kártyapakli felső lapjának felhasználásával.

Frui10 Számszüret

A 10-et olyan gyümölcsökből kell kiraknod a két kártyáról,  amelyek fajtájuk (pl. banán; eper stb.) vagy színük szerint (pl. zöld, kék stb.) megegyeznek. Bármilyen kombinációban kirakhatod a 10-et, de mindig csak két kártya (saját ill. közös pakli legfelső kártyája) segítségével. Ez lehetséges úgy, hogy egy gyümölcs az egyik és egy a másik kártyán található; VAGY két gyümölcs az egyik kártyán, egy pedig a másikon, és így tovább.

Az a játékos, aki elsőként megtalálta a 10-et, bemondja és megmutatja, miből tevődik össze, majd a középen lévő kártyapakli legfelső kártyáját a saját kártyájának tetejére rakja. Így mindenki számára új kihívás születik!

A játék addig tart, amíg a középen lévő kártyapakli el nem fogy, a játékot pedig az nyeri, aki a játék végére a legtöbb kártyalapot gyűjtötte össze.

Részletes játékszabály >>>

Egyszerűsített játék kisebbeknek

A FRUI10 játékot azok a gyerekek is játszhatják, akik már ismerik a számokat, de még nem tudják megtalálni a 10-es összegeket. Ehelyett keressenek olyan gyümölcspárokat, melyeken ugyanaz a szám látható és a gyümölcs színe, vagy a fajtája megegyezik. További könnyítést jelenthet, ha a játékot nem gyorsaságra játsszátok, hanem ha az éppen soron lévő játékos mindaddig kapja az újabb és újabb lapokat, amíg megtalálja a párokat.

Nehezített pálya nagyobbaknak

Azt hiszed, hogy a FRUI10 csak a kicsiknek való? Tévedsz!

A „Háromtól-Tizenötig” játék esetén minden körben változik a célszám, A játékosoknak először a gyümölcsök olyan kombinációját kell megtalálniuk, melyek 3-at, majd 4-et, 5-öt, 6-ot adnak ki, egészen 15-ig. 15-nél a játék befejeződik, a játékosok megszámolják a kártyáikat és győztest hirdetnek. Az ínyencek persze folytatják 15-től 3-ig visszafelé is!

Ha pedig még ez is túl könnyűnek tűnik, ott a "Maximum" játék, amelyben a játékosok a 10-es összegek keresése helyett azt a színt, vagy azt a gyümölcsöt próbálják megnevezni, melyeknek összege a legnagyobb.

Mitől olyan izgalmas kártyajáték a FRUI10?

A folyamatosan cserélődő kártyák révén minden egyes játékos sikeres párosítása után azonnal újabb és újabb kihívások állnak elő, ráadásul egyidejűleg kell formákat, színeket és számokat figyelni és párosítani.

A nehezített játékváltozatok esetén pedig a cél folyamatos változása teszi még izgalmasabbá a játékot.

Kik játszhatják a FRUI10 társasjátékot?

A FRUI10 számszüret társasjátékot (legalábbis egyszerűbb formájában) minden gyerek játszhatja, aki már ismeri a számokat, így már akár 4-5 éves kortól is ajánljuk.

Az alapjátékot, azaz a tizes számkörben történő összeadást  6-7 éves kortól, míg a nehezített pályákat 8-10 éves kortól érdemes játszani, figyelembe véve természetesen a játékosok matematikai jártasságát és képességeit.

Milyen készségeket fejleszt a FRUI10 társasjáték?

A FRUI10 kártyajáték a remek szórakozás mellett kiváló segítséget nyújt a tizes számkör megismeréséhez és az összeadás hatékony gyakorlásához. A gyermekek az önfeledt játék közben észrevétlenül válnak a fejszámolás mesterévé.

 • Megjegyzi és megtanulja a számokat 1-10-ig.
 • Elsajátítja a 10-ig való összeadás rutinját
 • Egyre gyorsabban hajtja végre a számtani műveleteket.
 • Fejlődik a koncentráló képessége

Mindemellett a Frui10 remekül fejleszti a gyors gondolkodási és kombinációs készséget, illetve a "nehezített pálya" esetén a változó helyzetekhez és célkitűzésekhez való azonnali alkalmazkodást.

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett.

Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása és újabban az angol tanulás terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. Az ügyesebbek pedig csúcsra járathatják tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Nézd meg a The Brainy Band többi játékát CURIOCITY-ben! >>>

Termékinformációk

Gyártó: Sergey Parhomenko Vállalat, Oroszország

Forgalmazó: Europában forgalmazza a The Brainy Band OÜ., Észtország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Észtország

Neked ajánljuk: