Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Mad Mattr Quantum Pod gyurma - kék

Elérhetőség: Kifutott termék, nem gyártják
Szerezhető CC pontok: 48
Várható szállítási díj: 990 Ft

Elfér egy zsebben és bárhol játszhatsz vele: itt a Mad Mattr Quantum Pod! Csapj le rá elsők között!

Mostantól bárhová magaddal viheted az ő-ő-ő-rületes Mad Mattr örökmozgó gyurmát. Alkothatsz belőle szabad kézzel vagy a hozzá kapható több tucat formázó eszközzel, kinyomóval, sőt még ügyességi játékokat is játszhatsz vele barátaiddal, akár a szünetben az iskola padon. Sosem szárad ki, nem ragad bele semmibe és nem hagy nyomot. A dobozban található 57 g Mad Mattr kb. 9-10 dkg hagyományos gyurmának felel meg. Görgess tovább, nézd meg mi minden rejlik a Quantum Podban! 

Szín

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől olyan különleges és ellenállhatatlan a Mad Mattr - örökmozgó gyurma?

 • semmihez sem hasonlítható, selymes tapintású
 • tényleg SOSEM szárad ki, NEM ragad bele semmibe, NEM koszol, NEM hagy foltot
 • végtelen kreatív lehetőségeket nyit meg mind a gyerekek, mind pedig a játékos kedvű felnőttek számára
 • semmilyen káros összetevőt nem tartalmaz, anti-allergén, glutén- és kazeinmentes
 • bármennyiszer újra használható

Az eredeti svéd Kinetic Sand (kinetikus homok, varázshomok, mágikus homok) feltalálójának újdonsága, a Mad Mattr gyurma semmihez sem hasonlítható: Annyira selymesen finom tapintású, hogy ha egyszer kezedbe veszed, sosem akarod letenni. A kezedben tartva éppen úgy folyik, akár a láva. Ha széthúzod, habszerűen szétnyúlik, majd pihe-puha, bársonyos szőnyeggé változik. Ha összegyúrod, összenyomod, rugalmassá válik és kedvedre építhetsz, alkothatsz belőle. Ha szétszórod az asztalon, és kézbe fogsz belőle egy kupacot, úgy vonzza magához az asztalon elterülő részeket, akár a mágnes.

A csomagban lévő közel 6 dkg Mad Mattr gyurma könnyű állagának köszönhetően kb. 9-10 dkg hagyományos gyurmának megfelelő mennyiséget jelent, amivel bárhol és bármikor játszhatsz. Gyűjtsd a különböző színeket, vásárolj hozzá formázó eszközöket vagy vegyél a nagy csomagos kiszerelésből, melyben közel 30 dkg Mad Mattr kapsz.

Hogyan lehet játszani a Mad Mattr örökmozgó gyurmával?

A Mad Mattr örökmozgó gyurmával már az is megunhatatlan élmény, ha összegyúrod, majd széthúzod, és gyönyörködsz a habszerűen szétfolyó anyag látványában. Mindemellett azonban:

 • bármilyen formájúra összegyúrhatod és alakíthatod
 • gömbölyítheted és nyújthatod
 • kiválóan vágható, szeletelhető
 • szétfolyatva akár még „rajzolhatsz” is vele az asztalon
 • összenyomva formatartó és építhető
 • remekül használhatóak hozzá a Relavant Play már népszerű formázó eszközei, mint amilyen az óriás és mini várépítő szett, a kockagyár vagy a kanálkés
 • KÍSÉRLETEZZ! Próbáld ki, mi történik a Mad Mattr örökmozgó gyurmával, ha golyót gyúrsz belőle és vízbe teszed. És ha széthúzod? Lesüllyed? Lebeg?
  (olvasd el a lenti instrukciókat is, mielőtt nekikezdenél !!!)

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A MÁSIK VIDEÓNKAT,
MI MINDENT LEHET A MAD MATTR ÖRÖKMOZGÓ GYURMÁVAL JÁTSZANI! 

Ki játszhat a Mad Mattr örökmozgó gyurmával?

A Mad Mattr örökmozgó gyurma 3 éves kortól mindenki számára élvezetes játék. Nem csak gyerekeknek, de szüleiknek is egyedülálló élményt kínál, ezért ha veszel egyet gyermekednek, vegyél egyet rögtön magadnak is!

 •  a legkisebbeknek a gyurmával való első találkozást teszi ellenállhatatlanná, a lágy, apró kezek által is könnyen formázható anyagnak köszönhetően
 • nagyobb gyerekek bármulatos módokon bontakoztathatják ki kreativitásukat, a hagyományos formáktól, a mesefigurákon át egészen a legrémisztőbb szörnyekig mindent megalkothatnak belőle és még 3D nyomtatóra sincs szükségük hozzá
 • a felnőttek pedig kikapcsolhatják vele napi fáradalmaikat, miközben együtt játszanak gyermekükkel

A Mad Mattr "vizes" kísérleteket csak 6 éves kor felett és szülői felügyelet mellett ajánljuk! Olvasd el a kísérlettel kapcsolatos útmutatónkat lent! 

Termékinformációk:

A Mad Mattr örökmozgó gyurmához felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak, semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére. A Mad Mattr örökmozgó gyurmával rendeltetésszerű használat mellett bármennyiszer játszhatsz. Sosem szárad ki. Nem érheti sugárzó hő, nem fagyhat meg. 

VIGYÁZZ! A Mad Mattr örökmozgó gyurma vízben vagy vízzel oldva elveszíti különleges tulajdonságait. A fent olvasható és a YouTube csatornánkon megtekinthető videóban látható "vizes kísérlet" után a gyurmát haladéktalanul vedd ki a vízből (ne hagyd 10 percnél tovább a vízben), és papír törlőkendőre helyezve hagyd kiszáradni. Csak a teljes száradás után gyúrd össze újra. Ne gyúrd össze a vízzel és ne gyurmázz vele víz alatt! Nem fürdőjáték!

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play (korábban WabaFun) részére.

Forgalmazó: Relevant Play (korábban WabaFun). A Mad Mattr a Relevant Play (korábban WabaFun) bejegyzett védjegye. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Svédország

Egységár: 38,421 Ft / kg 

Az oldal tetejére