Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

17.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 790 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig 

Kérjük, olvasd el tájékoztatónkat a biztonsági óvintézkedésekről itt >>>

Profi mikroszkóp gyerekeknek - Learning Resources

Elérhetőség: 2020. december 9-i hét
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. december 14.
Szerezhető CC pontok: 360
Várható szállítási díj: 790 Ft

Fedezd fel a világ ezidáig nem látott részeit!

Mit is láthatsz a mikroszkóp segítségével? Ezernyi dolgot, amit szabad szemmel nehezen vagy egyáltalán nem látnál meg, többek között parányi növényeket vagy akár állatokat, vagy éppen növényi vagy állati sejteket. A mikroszkóp segítségével felfedezheted a különböző növényi vagy állati sejtek közötti különbségeket, vagy különböző anyagok jellemzőit, mint például papír, szövetszál, vagy különböző emberek hajszálai. Tanulmányozhatsz különböző ásványokat, köveket vagy kristályokat. Röviden: mikroszkópod felhasználási köre vég nélküli.

A Learning Resources Geosafari mikroszkópja kialakításának és műszaki paramétereinek köszönhetően valódi kutató-tudományos munkát tesz lehetővé mind otthoni, mind iskolai környezetben.

A mikroszkópot saját hordtáskával együtt adjuk, amelynek köszönhetően bárhova könnyedén magaddal viheted mini laboratóriumodat.

 

17.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Hasznos információk a Learning Resources mikroszkóppal kapcsolatosan:

A 95 darabos készlet új dimenziókat nyit az ifjú tudósoknak. A mikroszkóp fémvázas, a benne lévő lencsék üvegből készültek és 50x, 100x, 150x, 300x, 600x nagyításra képesek. A beépített lámpa és fókusz tiszta képet ad. A készlet professzionálisan elkészített tárgylemezeket, valamint üreseket is tartalmaz fedlapkákkal, hogy a gyerekek saját maguk is készíthessenek vizsgálni valót. A készlet szikéket, cseppentőket, tárolókat tartalmaz, így gyakorlatilag bármit könnyedén a tárgylemezre varázsolhatsz, vagy bizonyos vizsgálatokhoz hosszabb időre félre teheted a kísérleti anyagokat (pl. erjedés). 

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

A mikroszkóphoz magyar nyelvű tájékoztatót és kísérlet leírásokat adunk.

8 éves kortól ajánlott.
Gyártó: Learning Resources (GeoSafari® MicroPro™ 95-Piece Microscope Set, EI5301)

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére