Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

5.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Pet Five - Állati ötös társasjáték

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. április 26.
Szerezhető CC pontok: 120
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Hogyan szerettetheted meg a számolás akár 3 éves kortól? A cuki állati ötössel!

A Brainy Band legújabb játéka, a Pet Five - Állati ötös a legkisebbeknek készült, hogy segítse a számfogalom kialakulását és az 1-től 5- ig számok felismerését. Pelyhes csibék, cicusok és kutyusok játékosan vezetik be gyermeked a számok világába. Kétféle nehézségi szint segít a mennyiségek felismerésében 1-től 3-ig, majd 1-től 5-ig és háromféle játékváltozat közül választhatsz gyermeked életkora és kedve alapján. A játékot kooperatív (mindenki nyer) és versengő változatban is játszhatjátok. A kártyák vastag, kemény kartonból készültek így a legkisebbek is bátran játszhatnak vele.

Olvass tovább a részletekért!

5.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Hogyan lehet játszani a Pet Five - Állati ötös társasjátékot?

A kis állatok imádnak együtt játszani és barangolni. Néha azonban még késő este is képesek elcsatangolni. Segíts nekik hazatalálni, hogy ehessenek, megmoshassák a fogukat és időben lefeküdjenek. A játékot háromféle módon játszhatjátok. Mindegyik változatban választhattok „egytől háromig” vagy „egytől ötig” kártyák közül. Kisebbek esetén, akik még épphogy megkülönböztetik az „egy”-et a „sok”-tól, az 1-3 állatot ábrázoló kártyákat használhatod. Ha a gyerkőc már magabiztosan játszik velük, egészítsd ki a négy, illetve az öt állatot ábrázoló kártyákkal.

Hazaértem

A pici állatok messzire csatangoltak a réten. A játékosok feladata, hogy hazahozzák őket aludni. A játékot a zöld vagy sárga hátlapú kártyákkal játszhatjátok, melyeket felfordítva kell az asztalra helyezni egymás négyzet ill. téglalap alakban („egytől háromig” változat esetén 9, míg „egytől ötig” esetén 15 kártya kerül az asztalra). A soron lévő játékos egyszerre dob az állatos és a számos dobókockával („egytől háromig” változat esetén a barna 1-3, míg „egytől ötig” esetén a kék 1-5 számokat tartalmazó kocka játszik). Ezután megkeresi azt a kártyát, amin az állatos kockán megjelenő állatból a számos kockán látható mennyiség található. Ha megtalálja, hazajuttatja az állatokat, a kártyát pedig lefelé fordítva a saját paklijába rakja. Ha egyetlen kártyán sincs annyi állat, mint amit a kocka mutat, minden állat a helyén marad és a soron következő játékos dobhat. 

A játék addig tart, amíg 3 kártya marad az asztalon. Ezeket a kártyákat külön pakliba kell gyűjteni: ők a legrakoncátlanabb állatok, akiket külön kell hazavinni. A játékot a legtöbb kártyát begyűjtő játékos nyeri. A részletes játékszabályban különféle nehezítéseket is találtok, ha a feladat már túl könnyű lenne.

Ezt a változatot játszhatjátok kooperatív módon is. Ebben az esetben a játékosok közös pakliba gyűjtik az állatokat és minden játékos nyer, ha az összes kártyát sikerül megtalálni, az állatokat pedig hazajuttatni.

Bújócska

Az állatok elbújtak a pajtában. Találd meg őket és gyűjts össze annyi párt az azonos kártyákból, amennyit csak tudsz. Ez a változat egy memóriajáték, amelyben csak a kártyák játszanak. A zöld és sárga hátlapú kártyákat (a gyerekek és számismeretüktől függően 1-3, 1-4, 1-5 számú állatott ábrázolók) négyzet alakban rakjátok az asztal közepére.

Minden játékos két kártyát fordít fel. Ha a kártyák különböznek, vissza kell őket fordítani, és a következő játékos fordíthat. Ha a kártyák megegyeznek (például mindkettőn három kutyus látható), a játékos maga elé gyűjti őket és még egyszer fordíthat. A játék addig tart, amíg el nem fogynak a lapok az asztalról. A legtöbb lapot begyűjtő játékos nyer.  

Állati bingó

A játék célja, hogy elsőként gyűjtsd be a kezedben lévő kártyák párjait. Ehhez a játékhoz ki kell választanotok egy osztót. Csak a kártyák játszanak, a kockákra nincs szükség. A sárga keretes kártyákat osszátok szét egyenlően a játékosok között (a megmaradt lapokat rakjátok félre). Az osztó a zöld keretes kártyákat kapja. A játékosok maguk elé helyezik lapjaikat felfelé fordítva. Az osztó összekeveri a zöld keretes kártyákat és egymás után csapja fel azokat, megmutatva a rajtuk látható képet. Amelyik játékos meg tudja mutatni a párját az előtte lévő lapok közül, elveszi a kártyát és maga mellé gyűjti. A legtöbb lapot begyűjtő játékos nyer. 

Kik játszhatják a Pet Five - Állati ötös társasjátékot?

Az Állati Ötös  játékot már 3 éves kortól lehet játszani, de nehezített változatok 5-6 éves gyerekeknek is izgalmas.

Milyen készségeket fejleszt a Pet Five, az Állati Ötös társasjáték?

A Pet Five játék segít a gyerekeknek a számfogalom kialakulásában és az ötig való számolás rutinszerű elsajátításában, rögtön azután, hogy különbséget tud tenni az "egy" és "sok" fogalma között. Emellett fejleszti a figyelmet, a memóriát, a türelmet, a koncentrációt, az együttműködés és a versengés megtanulását (megfelelő érettség esetén a "vereség" elfogadását). 

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett.

Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása és újabban az angol tanulás terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. Az ügyesebbek pedig csúcsra járathatják tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Nézd meg a The Brainy Band többi játékát CURIOCITY-ben! >>>

Termékinformációk

Gyártó: Sergey Parhomenko Vállalat, Oroszország

Forgalmazó: Europában forgalmazza a The Brainy Band OÜ., Észtország. Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Észtország

négyszögletű kártyák 

Az oldal tetejére