Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

79.990 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Pyxel - a robotkutya - a Coder's Best Friend

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. június 27.
Szerezhető CC pontok: 1600
Várható szállítási díj: Ingyenes

Szeretnél egy igazi érző szívű robotkutyust?

PYXEL™ A programozó legjobb barátja nem más, mint egy interaktív robotkutya, amellyel fantasztikus programozói trükköket sajátíthatsz el! A gyerekek számítógép vagy táblagép segítségével programozhatják a PYXEL-t valódi programnyelvek használatával. Programozd be a PYXEL-t, hogy sétáljon, ugasson, színét változtassa, farkát csóválja, kifejezze érzéseit és még sok minden másra – miközben remekül szórakozhatsz.

A programokat Blockly (Scratch-hez hasonló grafikus programnyelv) vagy Python programnyelvekben készíthetik el a gyerekek, majd PYXEL saját wifi hálózatán keresztül aktiválhatják azt táblagépükről vagy számítógépükről. Külön távirányítót is programozhatnak PYXEL-hez, amellyel számítógép nélkül is utasíthatják különböző feladatokra. PYXEL-t egy rendkívül könnyen használható felhasználó felületen keresztül kezelheted és programozói tudás nélkül is lépésről lépésre sajátíthatod el a programozás alapjait, majd fejlesztheted tudásodat az egyre összetettebb feladatok irányába.

Ajánlott 8 éves kortól. PYXEL saját, USB kábellel tölthető akkumulátorról működik, a távirányítóhoz azonban 2 db AAA elem szükséges, mely nem része a készletnek.

79.990 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Mitől olyan különleges Pyxel a programozható robotkutya?

Leginkább attól, hogy a legtöbb programozható robottal ellentétben nem komplex mozgásokra, hanem érzelmek kifjezésére is programozhatod, így a megszokott különböző irányokban történő mozgások vagy egyszerű mechanikai feladatoknál (pl. emelj fel egy tárgyat, vidd ide, vagy tedd oda) sokkal összetettebb cselekvésekre illetve azok kombinációira taníthatod.

Milyen szintű programozói ismeretek szükségesek a használatához?

Pyxel használatba vételéhez nem szükségesek programozói ismeretek (természetesen nem árt, ha a családban bárkinek már vannak ilyetén ismeretei, de teljesen kezdőként is bátran vágj bele), mivel lépésről lépésre sajátíthatod el a programozás alapjait. Az eszköz saját WiFi hálózaton keresztül kommunikál a tablettel, vagy számítógéppel, könnyen átlátható, intuitív kezelőfelületen keresztül választhatunk a különféle irányítási, programozási lehetőségek közül. 

  • irányíthatod a kezelőfelületről, akár egy távirányítós játékot
  • programozhatod a Blockly (Scratch-hez hasonló) grafikus programnyelven
  • programozhatod Pythonban
  • sőt, a hozzákapott távirányító gombra is ráprogramozhatsz 6 egyszerűbb vagy összetettebb feladatot 

A felületen számos program mintát is találsz, amelyekből szintén elsajátíthatod a könnyebb és nehezebb programozói feladatok megoldását, amelyből ötleteket meríthetsz továbbá feladatokhoz.

Mi mindenre programozható Pyxel a robotkutya?

Pyxelnek a szó szoros értelmében minden porcikája külön-külön programozható, így a szeme, a szája színe és teste többi részének színei, lábainak és testének mozgása (nem csupan közlekedni képes, de leülni, lábát felemelve pisilni stb. is tud), farkának mozgatása. Orra és feje egyaránt szenzorokkal ellátott, így azok érintésére hangokat hallathat vagy bármilyen programvezérelt feladathoz kötheted (pl. simogatásra pirosa váltson a színe). Szeme és szája piktogramokkal is képes kommunikálni, és külnféle hangokat is hallathatsz vele.

Fedezd fel mi mindent tud a robotkutya és programozd le, hogy minél inkább élethűen viselkedjen.

Gyártó: Learning Resources (EK). Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére