Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

Termékek Menü

Smart Shape Cutter - Kreatív formavágó készlet

customcontent5

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Ár:
2.490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető CC pontok: 50
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. június 03.
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Fedezd fel a formákat magad körül! 

A Smart Shape Cutter - Kreatív Formavágó Készlet segítségével gyermeked játszva tanulhatja meg felfedezni a formákat környező világunkban, a Relevant Play bármelyik fantasztikus formázó anyagával, a Kinetic Sand örökmozgó homokkal, a Mad Mattr örökmozgó gyurmával, vagy a ShapeIt! szobrászhomokkal.

A képen látható homok és gyurma illusztráció, a dobozban csak a formázó eszköz található. Ha Mad Mattr gyurmát vagy Kinetic Sand homokot szeretnél, külön tudod megvásárolni.

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ha megtetszettek a Relevant Play fantasztikus formázó anyagai, és olyan formázó eszközre vágysz, amellyel gyermeked valóban kibontakoztathatja a benne rejlő kreativitást, válaszd a Smart Shape kivágó formákat. Gyermeked játék közben fedezheti fel kedvenc állataiban,  kisebb-nagyobb tárgyakban az alapvető formákat és alakzatokat (kör, elipszis, négyzet, háromszög stb.), amely kiválóan fejleszti megfigyelő és problémamegoldó készségét, miközben a kinetikus homokkal vagy a gyurmával való játék folyamatosan stimulálja érzékszerveit és fejleszti a finommotoros mozgást.

Később a matematika tanuláshoz is hasznos, hogy játék közben megismerheti az alapvető geometria formákat és a közöttük lévő összefüggéseket (pl. két derékszögű háromszög négyzetet alkot).

Mit tartalmaz a készlet?

 • 2 db különböző méretű háromszög
 • 2 db különböző méretű négyzet
 • 2 db különböző méretű kör
 • 1 db hatszög
 • 1 db elipszis
 • 1 db téglalap
 • 1 db kés

Milyen készségeket fejleszt a Smart Shape Cutter - Kreatív Formavágó Készlet

Bármelyik Relevant Play formázó anyaggal, legyen az a Kinetic Sand™ örökmozgó homok, a Mad Mattr örökmozgó gyurma vagy a ShapeIt! szobrászhomok kiválóan fejleszti:

 • a finommotoros mozgást
 • a szenzoros funkciókat
 • a formák felismerését
 • a kreativitást
 • a problémamegoldást

Csak a Relevant Play formázó anyagaihoz használható?

Természetesen bármely más gyurmával is használhatod, de más különleges formázó anyagainkhoz nem szükséges nyújtófa vagy egyéb segédeszköz a simításhoz, a gyermek ugyanis a tenyerével is asztallap simaságúra tudja simítani bármelyiket. Ráadásul a különböző színű Kinetic Sand™ örökmozgó homok vagy gyurmák egymásra vagy egymás mellé helyezve sem színezik el egymáns, így gond nélkül készíthetők belőle többszínű alkotások.

Hasznos tanácsok Smart Shape Cutter - Kreatív Formavágó Készlettel kapcsolatban?

A kivágóformákkal készített alkotások a gyerek életkorának és kézügyességének függvényében változhatnak.

A nagyobb formából úgy lehet a legkönnyebben kisebb formát szabályosan kivágni, hogy a gyurma mindvégig a nagy formában marad. A Relevant Play formázó anyagai, mivel nem tapadnak a kivágó falához, a forma felemelésével azonnal kihullanak, a kivágott formák pedig nem tapadnak egymáshoz, ami könnyíti az alkotást.

Javasoljuk, hogy először próbálja ki mindegyik forma kivágását, és építkezzen kedvére a kivágott mintákból. Utána célszerű kipróbálni, hogyan lehet a nagyobb formából kisebbeket kivágni. Később pedig akár kép alapján, akár emlékezetből lehet egyszerűbb és bonyolultabb formákat készíteni.

Termékinformációk:

A Smart Shape Cutter-hez felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére.  A Kinetic Sand™ a SpinMaster bejegyzett védjegye. A Mad Mattr a Waba Fun LLC. bejegyzett védjegye. A Bubber és a ShapeIt! a Delta of Sweden A.B. bejegyzett védjegye. 

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) részére.Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft. 

Neked ajánljuk:

Árukereső.hu