Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

2.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig / 2024. június 7-én 14 óráig!

Smart Shape Cutter - Kreatív formavágó készlet

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. június 19.
Szerezhető CC pontok: 50
Várható szállítási díj: 990 Ft

Fedezd fel a formákat magad körül! 

A Smart Shape Cutter - Kreatív Formavágó Készlet segítségével gyermeked játszva tanulhatja meg felfedezni a formákat környező világunkban, a Relevant Play bármelyik fantasztikus formázó anyagával, a Kinetic Sand örökmozgó homokkal, a Mad Mattr örökmozgó gyurmával, vagy a ShapeIt! szobrászhomokkal

A képen látható homok és gyurma illusztráció, a dobozban csak a formázó eszköz található. Ha Mad Mattr gyurmát vagy Kinetic Sand homokot szeretnél, külön tudod megvásárolni.

2.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Ha megtetszettek a Relevant Play fantasztikus formázó anyagai, és olyan formázó eszközre vágysz, amellyel gyermeked valóban kibontakoztathatja a benne rejlő kreativitást, válaszd a Smart Shape kivágó formákat. Gyermeked játék közben fedezheti fel kedvenc állataiban,  kisebb-nagyobb tárgyakban az alapvető formákat és alakzatokat (kör, elipszis, négyzet, háromszög stb.), amely kiválóan fejleszti megfigyelő és problémamegoldó készségét, miközben a kinetikus homokkal vagy a gyurmával való játék folyamatosan stimulálja érzékszerveit és fejleszti a finommotoros mozgást.

Később a matematika tanuláshoz is hasznos, hogy játék közben megismerheti az alapvető geometria formákat és a közöttük lévő összefüggéseket (pl. két derékszögű háromszög négyzetet alkot).

Mit tartalmaz a készlet?

 • 2 db különböző méretű háromszög
 • 2 db különböző méretű négyzet
 • 2 db különböző méretű kör
 • 1 db hatszög
 • 1 db elipszis
 • 1 db téglalap
 • 1 db kés

Milyen készségeket fejleszt a Smart Shape Cutter - Kreatív Formavágó Készlet

 • a finommotoros mozgást
 • a szenzoros funkciókat
 • a formák felismerését
 • a kreativitást
 • a problémamegoldást

Csak a Relevant Play formázó anyagaihoz használható?

Természetesen bármely más gyurmával is használhatod, de más különleges formázó anyagainkhoz nem szükséges nyújtófa vagy egyéb segédeszköz a simításhoz, a gyermek ugyanis a tenyerével is asztallap simaságúra tudja simítani bármelyiket. Ráadásul a különböző színű Kinetic Sand™ örökmozgó homok vagy gyurmák egymásra vagy egymás mellé helyezve sem színezik el egymáns, így gond nélkül készíthetők belőle többszínű alkotások.

Hasznos tanácsok Smart Shape Cutter - Kreatív Formavágó Készlettel kapcsolatban?

A kivágóformákkal készített alkotások a gyerek életkorának és kézügyességének függvényében változhatnak.

A nagyobb formából úgy lehet a legkönnyebben kisebb formát szabályosan kivágni, hogy a gyurma mindvégig a nagy formában marad. A Relevant Play formázó anyagai, mivel nem tapadnak a kivágó falához, a forma felemelésével azonnal kihullanak, a kivágott formák pedig nem tapadnak egymáshoz, ami könnyíti az alkotást.

Javasoljuk, hogy először próbálja ki mindegyik forma kivágását, és építkezzen kedvére a kivágott mintákból. Utána célszerű kipróbálni, hogyan lehet a nagyobb formából kisebbeket kivágni. Később pedig akár kép alapján, akár emlékezetből lehet egyszerűbb és bonyolultabb formákat készíteni.

Termékinformációk:

A Smart Shape Cutter-hez felhasznált anyagok minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió biztonsági előírásainak. Lenyelhető részek miatt csak 3 év feletti gyermekek részére.  A Kinetic Sand™ a SpinMaster bejegyzett védjegye. A Mad Mattr a Waba Fun LLC. bejegyzett védjegye. A Bubber és a ShapeIt! a Delta of Sweden A.B. bejegyzett védjegye. 

Gyártó: Delta of Sweden A.B. a Relevant Play Ltd. (korábban WabaFun) részére.Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft. 

Az oldal tetejére