Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

9.790 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Stresszoldó játék - Változó évszakok

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. június 03.
Szerezhető CC pontok: 196
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Van jobb stresszoldó a lehulló falevelekben, virágszirmokban és hópelyekben való gyönyörködésnél? Vedd kezedbe és élvezd bárhol, bármikor!

Vond be a gyermekeket egy nyugtató, magával ragadó érzékszervi élménybe, amely bevezeti őket a váltakozó évszakok világába a Learning Resources új szenzoros csöveivel.

Ez a készlet 4 szenzoros csövet tartalmaz, amelyek mindegyike egy-egy évszakot mutat, és minden könnyen kézbefogható és színkódok jelölik a különböző évszakokat. A csövekben olyan szórakoztató természeti elemek láthatók, mint a növények, az állatok, a nap vagy a hó. Ezek az szenzoros csövek segítenek a gyerekeknek az érzelmi önszabályozásban, az érzelmek kezelésében, stresszoldásban, miközben az évszakokról és az időjárásról is tanulnak.

Ajánlott 3 éves kortól.

9.790 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Miért olyan elbűvölő a négy évszak szenzoros csövek készlet és miért hasznos gyermeked számára?

Ezzel a négy masszív szenzoros csővel nyugtató, elbűvölő érzéki élménybe vonhatod be a gyerekeket, ami bevezeti őket az évszakok világába! A négy cső négy különböző évszakot mutat be, segítve a gyerekeket abban, hogy megértsék az időjárási viszonyok időbeli változásait és mintázatait. Minden könnyen kézbevehető cső az adott évszaknak megfelelő színekben pompázik, és az ahhoz kapcsolódó természeti elemeket mutatja, mint például növények, állatok, nap és hó. Ezek az érzéki csövek tökéletes eszközök a gyerekek számára az évszakok és időjárás megismeréséhez, segítve őket az érzelmi önszabályozásban és érzelmeik kezelésében.

Mit tartalmaz a készlet?

A készlet 4 db szenzoros csövet tartalmaz, melyek mindegyike 11 x 8 x 4,5 cm. A bennük lévő folyadék sűrűbb a víznél, így a benne lévő falevél, hópehely, virág illusztráció lassított felvételként mozog.

Gyártó: Learning Resources (EK). Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére