Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat itt olvashatsz »

18.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 40.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 60.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig

Numberblocks 11-20 Számfölde foglalkoztató készlet

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2024. május 27.
Szerezhető CC pontok: 370
Várható szállítási díj: 990 Ft

Szereted a Numberblocks TV sorozatot? Újrajátszanád a legjobb epizódokat?

Barátkozz a számokkal 11-től 20-ig egyedülálló módon a Learning Resources többszörösen díjnyertes foglalkoztató készletével, mely kifejezetten a Numberblocks rajzfilmsorozathoz készült! Ha már túl vagy az 1-10-ig számokról szóló készleten, itt az idő elmélyíteni a számokkal kapcsolatos ismereteidet a lehető legszórakoztatóbb módon. Az összeadás és kivonás mellett megtanulhatod a szorzás és osztás alapjait.

A készletben található foglalkoztatófüzet és feladatkártyák az egyes epizódokhoz kapcsolódóan segítenek játékosan felfedezni, megérteni az ott elhangzottakat. Görgess lejjebb, ismerkedj meg részletesebben a Numberblocks játékkal nézd meg a videót, és nézz bele az epizódokba!

Ez a készlet a Numbebloks MathLinks második készlete, mely 11-20 -ig való számoláshoz tartalmaz 155 kockát, 15 kétoldalas, a sorozat 2. szériájához kapcsolódó feladatkártyát, az epizódok megidézéséhez gördeszkát és sisakot, sok-sok játékötletet és természetesen magyar nyelvű játékleírást.

18.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Nézd meg az alábbi videót!

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Milyen sorozat a Numberblocks Számfölde és hol látható?

A Numberblocks a BBC CBeebies csatornáján évek óta sikeresen futó rajzfilm sorozat, melyet angol nyelven a sorozat youtube csatornáján >>> is nyomon követhetsz (a linkre kattintva bele is nézhetsz az epizódokba), de várhatóan hamarosan a Netflixen látható lesz Számfölde címmel. Az eredeti angol változat remek lehetőség arra, hogy gyermeked ne csak a számokat tanulja meg, hanem az angol nyelvet is.

Hogyan kapcsolódik a Numberblocks Számfölde játék a sorozathoz?

A Learning Resources Mathlink játékával csakúgy, mint az 1-10-ig készlet esetén, most is könnyedén megépítheted a Numberblocks Számfölde rajzfilm sorozat karaktereit. A készletben matrica készletet is találsz, mellyel pontosan olyanra varázsolhatod a számkockákat, ahogyan a sorozat epizódjaiban is kinéznek. A kockákat tetszőlegesen rendezgetheted, szétszedheted és újra építheted, a matricázott felüket pedig tetszőleges irányba forgathatod, így a sorozatban feltűnő összes karaktert összeépítheted belőle.

A Learning Resources (mely a ) szakemberei a sorozat alapján állították össze a nem kevesebb, mint 30 epizódhoz kapcsolódó feladatkészletet, mely minden gyerek számára lehetővé teszi, hogy egész életében a számok barátja legyen.

Mitől egyedülálló játék a Numberblocks Számfölde?

A játék egyedülálló módon segíti a számok tanulását úgy, hogy közben azok minden fontos tulajdonságát megismerhetik (pl. 16 négyzetszám, a 19 egy híján 20 stb.).  A kockák egymásba építése révén a számképek közvetlenül kapcsolódnak a számok mögött rejlő konkrét mennyiségekhez (számfogalom kialakulása), miközben gyermeked finommotorikus készségei is fejlődnek, akárcsak a legózással vagy más építőjátékokkal. Segítségükkel olyan, a későbbi matematika tanulásban fontos összefüggések megértése is egyszerűvé válik, minthogy pl. 12, 6 db kettesből, 4 db hármasból, 3 db négyesből, 2 db hatosból stb. is megépíthető, így gyermeked már óvodás kortól barátjának tekinti majd a számokat.

A kockákkal gyermeked szabadjátékként is játszhat, de ha közösen játszotok rengeteg szórakoztató feladatot oldhattok meg együtt.

Hasznos tudnivalók a  Numberblocks Számfölde foglalkoztató készlethez

A készlet 15 kétoldalú feladatkártyát (összesen 30, a sorozat epizódjaihoz kapcsolódó feladattal), 155 Mathlink kockát (10 színben), CBeebise karakter matricákat tartalmaz, valamint magyar nyelvű leírást, játékötletekkel.  

3 éves kortól ajánljuk.

A kockák mérete 2 x 2 cm. A csomagolás mérete: 22,5x 24 x 5,5 cm.
Gyártó: Learning Resources UK (LSP0950UK, Mathlink Numberblocks 11-20)
Származási hely: Egyesült Királyság, Magyarországon forgalmazza: Curiocity Kft.

Vedd meg csomagban kedvezménnyel!

Az oldal tetejére