Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

1.690 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Szállítás csak 490 Ft 10.000 Ft felett
5% Törzsvásárlói kedvezmény 40.000 Ft vásárlás felett

CURIOCITY Játék és Ajándék Webáruház Bemutatóterem és Átvevőpont, Budapest XI. Kanizsai utca 14.

Nyitva: munkanapokon 15-19 óráig 

A biztonsági óvintézkedésekről itt olvashatsz >>>

Sand Paint homokfestő készlet

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal ekkor kapod meg: 2020. október 26.
Szerezhető CC pontok: 34
Várható szállítási díj: 1.190 Ft

Mivel festhetsz a homokba?

A SaintPaint homokfestékkel bármilyen játszóhomokra festhetsz, és bármennyiszer újra felhasználhatod. Használd Sand Paint homokfestő készletet, hogy kedvedre formázhasd és dekorálhasd a homokot.

1.690 Ft
Kedvenceim közé teszem

Youtube videók

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Sand Paint homokfesték (festés flakonból)

Formázd a homokot a Sand Paint homokfestő készlet fából készült kisplasztikai formázó eszközeivel. Használd a különböző méretű festőszivacsokat és díszitsd az elkészült formákat a Sand Paint homokfestékkel.

Ha pedig újat szeretnél alkotni a homokra, várd meg, amíg a festék megszárad, hámozd le a festékrétegeket, a maradékot pedig gyúrd össze a homokkal és már jöhet is a következő festmény.

Mi az a Sand Paint homokfesték?

A Sand Paint homokfesték, WabaFun legújabb forradalmi találmánya,  olyan vízbázisú festék, mely kifejezetten a WabaFun játszóhomokjaihoz készült, mint amilyen a Kinetic Sand örökmozgó homokhoz, vagy a ShapeIt! szobrászhomok.

FONTOS! Ne gyúrd össze a homokot addig, amíg a festék teljesen meg nem szárad és a vastagabb megszáradt rétegeket el nem távolítottad!

Ki játszhat a Sand Paint homokfestékkel?

A Sand Paint homokfestéket 5 éves kortól ajánljuk, és ajánlott hozzá szülői felügyelet, mivel a festék nyomot hagy a ruhán, illetve használati tárgyakon.

A Saind Paint homokfesték kiválóan fejleszti a kreativitást, a szépérzéket, a rajzkészséget, ezért nagyobb gyerekek, sőt alkotó kedvű felnőttek számára is remek időtöltés.

Hasznos tanácsok a Sand Paint homokfestékhez

A Sand Paint homokfesték vízbázisú, káros összetevőt nem tartalmaz. Vigyázz, mert a festék kiszáradás után csak a homokról távolítható el, ruhába és egyéb textíliába (pl. szőnyeg) viszont könnyen beleivódik és elszínezi azt.

A fenti videón is látható Kinetic Sand™ örökmozgó homok festése közben mindig ügyelj az alábbiakra, ellenkező esetben a homok elszíneződhet (ettől még ugyanúgy használható marad, de az elszíneződött homok nem változtatható vissza,  új árnyalatot kap).

  • első alkalommal ajánljuk, hogy kisebb formán kísérletezz a festékkel
  • mindig tömörítsd össze a homokot, mielőtt festeni kezdenéd
  • ne keverd össze a még nedves festéket a homokkal, mindig hagyd teljesen megszáradni a festéket
  • ha túl sok festék került adott helyre, itasd fel
  • a festőszivacs használatánál ügyelj rá, hogy egyazon felületet egyidejűleg fess be, majd hagyd megszáradni. Később a festéktől átnedvesedett homokréteget a felül száradó festék felület a szivacsra tapadva felszedheti
  • használat után a szivacsot azonnal mosd ki bő vízzel, mielőtt még beleszáradna a festék
  • ügyelj rá, hogy az olyan erőteljes, telített színek, mint a kék, zöld vagy a piros nagyobb mennyiségben használva még összekeverve is elszínezik a homokot

Ha nem szeretnéd, hogy a Kinetic Sand örökmozgó homok véletlenül is elszíneződjön, használd a ShapeIt! szobrászhomokot, amelyet kisütve ugyanúgy festegethetsz.

Termékinformációk

Készült Kínában, a Waba Fun részére. A Sand Paint™ és a ShapeIt!™ a WabaFun bejegyzett védjegyei. A Kinetic Sand™ a Spinmaster Inc. bejegyzett védjegye.

Magyarországon forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Származási hely: Svédország

Neked ajánljuk:

Az oldal tetejére