Az oldal megtekintésével elfogadod a cookie-k használatát. További tudnivalókat  itt olvashatsz »

10.490 Ft
500 Ft azonnali kedvezmény regisztrációért
Ingyen szállítás 35.000 Ft-tól
5% Törzsvásárlói kedvezmény 50.000 Ft vásárlás felett

Megnéznéd? Kipróbálnád? Személyesen vennéd át? Látogass el bemutatótermünkbe!

CURIOCITY Bemutatóterem, átvevőpont Budafoki út 31.

(Kattints a képre, nézd meg a videót, mi mindennel várunk!)

Címünk: XI. Budafoki út 31. 

Nyitva tartás: H-P 10-18 óráig.

Tapintás fejlesztő játék

Elérhetőség: Raktáron
Futárszolgálattal várhatóan ekkor kapod meg: 2022. december 06.
Szerezhető CC pontok: 210
Várható szállítási díj: 990 Ft

Milyen ügyesen tapintod ki a tárgyakat?

A Learning Resources tapintó zsákja szórakoztató játék és készségfejlesztő is egyben. Nyúlj bele a zsákba és keress két azonos tapintású lapot, vagy játssz az aktivitás kártyák segítségével. Tanuld meg a formák felismerését, bővítsd szókincsed és alapozz meg a későbbi matematikai készségeknek. A zsákban rejlő különböző formájú és színű lapok mintázata is különböző. Lehetnek simák, göröngyös, csíkos és érdesek, így kiváló lehetőséget adnak a gyerekek tapintásos, érzékeléses fejlődéséhez, miközben finommotorikájuk is erősödik.

10.490 Ft
Kedvenceim közé teszem

Ismerkedj meg vele közelebbről!

Kisgyermekkorban komoly kihívást jelent az ún. szenzoros szavak megértése és helyes használata. Például, a sima felületre azt mondják, hogy fényes, pedig egyáltalán nem csillog. Síkos is, pedig egyáltalán nem nedves. A mintázott formák és a képkártyák erősítik a tudatos tapintást és az alakzatok felismerését, miközben megkönnyítik az érzékszervi szókincs bővítését. Tökéletes játék utazáshoz, mivel a visszazárható tasakban bárhová magatokkal vihetitek és bárhol játszhattok vele!

A játékhoz tartozó ötletgyűjteményben több ötletet is találhatsz, mi mindent játszhattok a lapokkal (úm. párosítás, felfedezés, kakukktojás stb.), de természetesen magatok is kitalálhattok különböző játék ötleteket.

Ismerd meg a Learning Resources / Educational Insights készségfejlesztő játékokat!

Az angol Learning Resources (melynek Amerikai fejlesztőközpontja az Educational Insights) több mint 30 éve ontja magából a jobbnál jobb játékötleteket, melyek nem csak megunhatatlan játékélményt biztosítanak, de hozzásegítik gyermeked, hogy élmény legyen számára a tanulás. Minden játék célja, hogy a gyerekek magabiztos tudást szerezzenek és úgy érezzék, bármire képesek. A babakortól az iskoláig végigkísérnek a Learning Resources gyönyörű és hasznos játékai. Nézd meg folyamatosan bővülő választékunkat itt >>> és válogass gyermeked életkora, érdeklődési köre szerint!

Termékinformációk

20 darabos korongkészlet zsinóros tasakban, ötféle alakban, négy mintázattal (sima, göröngyös, csíkos, rácsos - érdes) és 10 aktivitás kártyával. A lapok mérete 5 cm. A játék lenyelhető részeket tartalmaz, 3 év alatt nem ajánlott. A játékhoz részletes magyar nyelvű tájékoztatót adunk. Gyártja: a Learning Resources (UK). Származási hely: EU. Gyártási hely: Kína

Importálja és forgalmazza a CURIOCITY Kft.

Az oldal tetejére